Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye manidar eleştiri: Ancak musluk takarlar

Haber 7 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Ankara-Kayseri arasının hızlı trenle 2 saate ineceğinin müjdesini veren Erdoğan, CHP'yi eleştirerek, "Onlar ancak musluk takar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye manidar eleştiri: Ancak musluk takarlar
23-07-2022 18:41
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Bugün Kayseri'ye 54 milyar liralık müjdeyle geldik. Artık giderken de sucuğumuzu, pastırmamızı, mantımızı eksik etmezsiniz herhalde.

Sağlık çalışanlarımıza uygulanan şiddetin karşısında olduğumuzu hatırlatarak, doktor Ekrem Karakaya kardeşimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum. 

Birileri bugün yapacağımız açılışlara ve temel atmalara inanmayıp yalanla, iftira ile işi sulandırmaya çalışacaktır. 2003 yılında Kayseri'ye yaptığımız ziyarette 130 fabrikanın birden temelini atmıştık. Bundan 19 yıl önce attığımız o temellere birileri yine bıyık altından gülmüş, bu kadar sayıda fabrikanın yapılmayacağını iddia etmişti. Fabrikaların tamamı hizmette.  Şimdi de 1200 fabrikalık OSB'nin müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. İnşallah rabbim ömür verirse bu fabrikaların tamamının harıl harıl çalıştığını hep birlikte göreceğiz. 

Üniversitelerin tamamlanan yatırımlarını hizmete açıyoruz. Gençlik merkezi, yurt yenilemesi, futbol sahası yenilemesi işlemleri tamamlandı. Büryan, Develi, Sarız, Yahyalı ilçe hastaneleriyle birlikte çok sayıda aile sağlığı merkezi hizmete girdi. Bugün karşımda bu muhteşem katılımı görünce gerçekten sizlerle ne kadar övünsem azdır, rabbime hamd ediyorum. Bana sizler gibi millete hizmet etme şerefini lütfettiği için hamdolsun. Toplam yatırım tutarı 3 milyar 788 milyon lirayı geçen bu tutarı Kayserimize hayırlı olmasını diliyor ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Yerel yönetimlerden özellikle doğmuş bir siyasi olarak belediyelerimizi her anlamda destekliyoruz. Emeği geçen başkanlarımızı ve herkesi tebrik ediyorum. Bugün çeşitli organize sanayi bölgelerinde tamamlanan özel yatırımlarında resmi açılışlarını yapıyoruz.

"ONLAR ANCAK SÖKÜLEN MUSLUĞU TAKAR"

Tüm bu yatırımları Bay Kemal yapabilir mi? Onlar ancak sökülen musluğu takarlar. Kayseri-Ankara arası trenle 2 saatlik mesafeye düşecek. Bunların ülkeyi yönetmek gibi bir gayeleri ve hazırlıkları yok.