Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin "yap-işlet-devret"le ilgili iddialarına da cevap verdi.

Son dakika haberi... Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda Rusya ve Ukrayna heyetleriyle müzakereler öncesi görüşme yapacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin "yap-işlet-devret"le ilgili iddialarına da cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin "yap-işlet-devret"le ilgili iddialarına da cevap verdi.
28-03-2022 21:16
28-03-2022 21:32
Google News

Son dakika haberine göre: Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 3 saat 30 dakika sürdü. Ramazan öncesi toplanan Kabine'de ekonomi, dış politika ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi başlıklar ele alındı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Herkesin tahrik peşinde koştuğu günlerde taraflara her fırsatta barışın tesisini telkin ettik. Bugün de her iki tarafın hakkaniyetine, samimiyetine, dostluğuna güvenen olan ülke durumundayız. Dışişleri Bakanları toplantısı Antalya'da yapıldı. İnşallah ateşkes ve barış müzakerelerini yürüten Rusya ve Ukrayna heyetleri yarın İstanbul'da tekrar bir araya gelecek.

Son dakika gelişmesi: Rus heyeti İstanbul'daRus heyeti İstanbul'da

Hollandalı uzman Dr. Cyril Widdershoven itiraf gibi çıkış: Türkiye olmadan gerçekçi olmaz!Hollandalı uzman Dr. Cyril Widdershoven itiraf gibi çıkış: Türkiye olmadan gerçekçi olmaz!

Türkiye'deki görüşme öncesi Zelenskiy'den Rusya'nın 3 talebine yeşil ışıkTürkiye'deki görüşme öncesi Zelenskiy'den Rusya'nın 3 talebine yeşil ışık

'TOPLANTI ÖNCESİNDE HEYETLERLE GÖRÜŞECEĞİZ'

Toplantı öncesinde heyetlerle bir araya gelerek kısa bir görüşme yapacağız. Sayın Putin ve sayın Zelenskiy ile sürdürdüğümüz telefon görüşmelerinin olumlu istikamette sürdüğünü söyleyebilirim.

Davos'ta 'one minute' diyerek zulme, işgale, zorbalığa karşı tavrımızı ortaya koyarken derdimiz, barış, huzur ve insan hayatına saygıydı. Türkiye 40 yıla yaklaşan terör tarihinde ödediği önce bedele rağmen aynı çizgiden sapmamıştır.. Balkanlar, Kafkasya, Suriye, Libya'da sınır ötesi siyasi, güvenlik mücadelemizi bu anlayışla yürüttük.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ