Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Gündemde Rusya-Ukrayna savaşı var

Rusya-Ukrayna savaşının gölgesinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Kritik toplantının ana gündem maddesini Rusya-Ukrayna savaşı, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve Moskova-Kiev arasındaki krizin çözülmesi adına yapılacak arab

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Gündemde Rusya-Ukrayna savaşı var
27-02-2022 19:28
Google News

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek. Toplantıda hem Türkiye hem de dünya gündemine ilişkin konular ele alınacak.

DİPLOMATİK TEMASLARCumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmaylarının bu konuda mevkidaşları ile yürüttüğü diplomatik temaslar ele alınacak.

ARABULUCULUK VE MONTRÖToplantıda Rusya'nın saldırısının sona erdirilmesi adına arabuluculuk dahil atılabilecek adımlar konuşulacak. Gündemde ayrıca Montrö Boğazlar Sözleşmesi konuşulacak. Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliyesine yönelik yürütülen çalışmalar görüşülecek.

EKONOMİ DE GÜNDEMDE Bakanlar Toplantısı'nda ekonomi başta olmak üzere iç gelişmelere dair konular da değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından millete sesleniş konuşması yapacak.

Servet Uzun Servet Uzun Haberler.com Haberler.com - Politika
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ