Yaşam

Denize girmek için Antalya'ya gelen adam kalp krizi geçirip boğularak hayatını kaybetti

Ankara’dan denize girmek için Antalya’ya gelen Üzeyir Özdemir (59), serinlemek için girdiği denizde dakikalar içinde kalp krizi sonucu boğularak hayatını kaybetti. Üzeyir Özdemir 3 arkadaşı ile birlikte gece Ankara'dan yola çıktı. Sabah saat 05.30'da Konyaaltı Plajına

Denize girmek için Antalya'ya gelen adam kalp krizi geçirip boğularak hayatını kaybetti
26-07-2024 10:22
Google News

Üzeyir Özdemir 3 arkadaşı ile birlikte gece Ankara'dan yola çıktı. Sabah saat 05.30'da Konyaaltı Plajına geldi. Burada bankta dinlenen Özdemir, serinlemek ve yorgunluğunu atmak için denize girdi.

ARKADAŞLARI YARDIMA KOŞTU

Arkadaşları, kıyıya geri dönen Özdemir'i suyun kenarında yüzüstü hareketsiz olarak görünce yardıma koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kumsala gelen sağlık ekipleri Özdemir'e müdahale etti. Ancak Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

CENAZESİ ANKARA'YA GÖNDERİLECEK

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Üzeyir Özdemir'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından cenazesi toprağa verilmek üzere Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine gönderileceği öğrenildi. Özdemir'in üzgün olan arkadaşları, "Her şey dakikalar içinde gelişti. Anında müdahale ettik. Ambülans ve sağlık ekipleri geldi. Ancak kurtaramadık" diyerek üzüntülerin dile getirdi. Ölüm haberini alan Özdemir'in yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: SABAH.COM.TR


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ