Gündem

Diriliş Ertuğrul'un İlbilge Hatun'un Kalbim Yaralı'yla ekranlara bomba gibi dönüyor!

TRT1'de yayınladığı dönemde izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun karakterini üstlenen Hande Soral, Murat Göğebakan'ın yaşam öyküsünü aktaran Kalbim Yaralı filmiyle ekranlara dönüyor.

Diriliş Ertuğrul'un İlbilge Hatun'un Kalbim Yaralı'yla ekranlara bomba gibi dönüyor!
18-11-2022 11:51
Google News

Murat Göğebakan’ın yaşantısının gözler önüne serildiği Kalbim Yaralı isimli sinema filmine Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz oyuncusu katılıyor.

Yönetmenliğini Ali Ayyıldız’ın üstlendiği ve Metronom Film Yapım ile CNC Productions imzasını taşıyan Kalbim Yaralı filmine ünlü oyuncu Hande Soral transfer edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık kararı! Hem yönetmeni hem senaristi…Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık kararı! Hem yönetmeni hem senaristi…

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldığı ‘İlbilge Hatun’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Soral'ın, çekimleri devam eden Kalbim Yaralı filminde hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Hande Soral, yapımcılığını Oğuz Sözen ile Serkan Günay ikilisinin üstlendiği ve 2023’te vizyona girecek Kalbim Yaralı filminde Murat Göğebakan’ın Adana’daki ilk eşini oynamaya hazırlanıyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ