Teknoloji

Dünyanın en iyi mobil kamerası: Mate 50 Pro

Son teknoloji 50 MP Ultra Diyafram Kamerası, dünyanın f/1.4'ten başlayan ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyaframı, üstün performans ve DXOMARK tarihindeki en yüksek puan olan 149 puanla HUAWEI Mate 50 Pro, var olan en iyi fotoğrafçılık akıllı telefonu oldu

Dünyanın en iyi mobil kamerası: Mate 50 Pro
10-01-2023 15:22
Google News

Güçlü kamera özelliklerine ek olarak, yeni Mate 50 Pro, eksenel simetriye sahip özel Mate Serisi tasarım dilini sürdürüyor. Aynı zamanda zarif “Clous de Paris” adım desenli kabartma tasarımını ilk kez kullanıyor ve en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış yeni bir tür güzelliği sergiliyor.

Yeni Mate 50 Pro’nun özel turuncu vegan deri versiyonu, İsviçre'nin SGS'sinin beş yıldızlı camdan düşmeye karşı dayanıklılık sertifikası ile doğrulandığı gibi, onu daha esnek ve düşmeye karşı dayanıklı kılan "Kunlun Glass" ekran camıyla kaplandı. Bu, malzeme bilimi alanında bir başka HUAWEI atılımına işaret ederek, bu sertifikayı alan ilk akıllı telefon olmasını sağlıyor. HUAWEI'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, su altında 6 metreye kadar IP68 dereceli su direncini de destekleyerek ıslak ve tozlu ortamların kolayca üstesinden gelinmesini sağlıyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ