Gündem

Dünyanın takip ettiği Erbakan Malkoç, "Ahırdan bozma" dediği ilkokulunu paylaştı

quotDünyanın takip ettiği Türkquot olarak bilinen ve otomobili yeniden tanımlayarak adını duyuran Erbakan Malkoç, memleketi Ardahan’dan birbiri ardına paylaşımlar yaptı. Malkoç, ilkokulu okuduğu binayı videoya çekerek, quotArkadaşlar çok duygusalım şu an, ilkokulu okuduğum yer

Dünyanın takip ettiği Erbakan Malkoç,
21-02-2022 16:29
Google News

Otomobili yeniden tanımlayarak yurt dışında Türkiye'nin adını markalaştıran DizaynVip'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

"AHIRDAN BOZMA BİR YERDE OKUDUM"

Memleketi Ardahan'a giden Malkoç, doğup büyüdüğü köyü gezdi. Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan Malkoç, daha sonra ilkokulu okuduğu binaya gitti. Okulunu videoya çeken Malkoç, "Arkadaşlar çok duygusalım şu an, okuduğum okula geldim. Size de göstermek istiyorum. Hep anlatıyorum ya işte, ahırdan bozma bir yer burası. Benim okulum burasıydı. İşte, buralarda okudum. Bu köyden çıkan bir isimim ben." ifadelerini kullandı.

BAŞARISININ SIRRINI 3 MADDEDE ÖZETLEMİŞTİ

Malkoç geçtiğimiz aylarda Haberler.com YouTube kanalına konuk olmuş ve girişimcilik konusunda gençlere tavsiyeler vermişti. Malkoç, "Başarının birinci sırrı sürdürülebilirlik. İkinci sırrı arzı talebe çevirebilmek. Üçüncüsü ise yaptığınız işi iyi değil daha iyi yapabilmek. Eğer bunları başarabiliyorsanız işte o zaman mesafeler önünüzde kısalıyor. Yarım asla tam olamaz. Biz başladığımız günden bu yana hep tamlayarak devam ettik. Biz DizaynVip olarak üç şeyi farklı yapıyoruz. Birincisi zamandan ve mekandan bağımsız tasarımlar, ikincisi dünyadaki en iyi teknolojinin üstündeki bir teknoloji ile ürünümüzü birleştiriyoruz. Üçüncüsü ise imalat kalitesi dünya otomobillerinin çok üstünde olacak bir yapıyla yolumuza devam ediyoruz" demişti.

Haberler.com - Güncel Ardahan, Göle, Güncel, Haberler
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ