Gündem

Ekrem İmamoğlu için Almanya programını iptal eden Kılıçdaroğlu İstanbul'da!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kararıyla ilgili bir son dakika gelişmesi daha... Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildi ve siyasi yasak getirildi. Almanya'da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti ve uçakla İstanbul'a dönd?

Ekrem İmamoğlu için Almanya programını iptal eden Kılıçdaroğlu İstanbul'da!
14-12-2022 23:23
Google News
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kararıyla ilgili bir son dakika gelişmesi daha... Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildi ve siyasi yasak getirildi. Almanya'da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti ve uçakla İstanbul'a döndü. Kılıçdaroğlu’nu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da karşıladı.Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili davada karar saat 17.55'de açıklandı. Son dakika haberine göre Ekrem İmamoğlu'na hem hapis hem de siyasi yasak getirildi. Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası 2 yıl 7 ay 15 gün olarak belirlendi.

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'a döndü!

Sabah 08.35'te tarifeli uçakla Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Ekrem İmamoğlu hakkındaki 'ahmak' davasında karar açıklanınca tüm programını iptal etti ve İstanbul'a döndü. Atatürk Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu’nu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş karşıladı.