Spor

Emre Belözoğlu, Lemos transferine onay verdi!

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun, Alexandru Epureanu'nun yerine Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'u transfer edeceği belirtildi.

Emre Belözoğlu, Lemos transferine onay verdi!
30-04-2022 13:45
Google News

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'de Alexandru Epureanu'nun yerine Mauricio Lemos'u transfer etmek istediği iddia edildi.

Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir'in transfer etmek için henüz resmi bir adım atmadığı ve sezon sonunun beklendiği belirtildi.

Fenerbahçe'yle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacı için Emre Belözoğlu'nun hamle yapmaması halinde ise sarı-lacivertli kulübün Süper Lig'den diğer ekiplerle temasa geçileceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, 26 yaşındaki stoper için bonservis bedelinde zorluk çıkarmayacağı vurgulandı.

1 gol kaydetti

Fenerbahçe formasını sadece 10 kez giyen Uruguaylı stoper, Beerschot'ta bu sezon 10 müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli savunmacı rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

1.5 milyon euroya transfer edilmişti!

Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Mauricio Lemos'a 'kefil' olan Emre Belözoğlu'nun güvendiği tecrübeli savunmacı sarı-lacivertli ekipte bir türlü istenen performansı sergileyemedi. La Liga 2 ekibi Las Palmas'tan 1 milyon 500 bin euro karşılığında kadroya katılan Mauricio Lemos, gösterdiği performansla beklentileri karşılayamadı. Tecrübeli savunmacı sezon başında Beerschot'a kiralanmıştı.