Politika

Erdoğan'ı hedef almışlardı! AK Parti'den son dakika YRP açıklaması: Hadsizlik!

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığı skandal açıklamalara tepki gösterdi.

Erdoğan'ı hedef almışlardı! AK Parti'den son dakika YRP açıklaması: Hadsizlik!
12-07-2024 18:38
Google News

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'a çok sert tepki gösterdi.

'EN BASİT TABİRİYLE HADSİZLİKTİR!'

Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aydal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili açıklamalarının hadsizlik olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın 'Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika'ya gider' sözleri en basit tabiriyle hadsizliktir. Siyaseti demokratik yarıştan iftira kampanyasına dönüştürenler, milletimizden hak ettiği cevabı mutlaka alacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu aşağılık sözlerini kınıyor, kendisini edebe davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeri, aziz milletimizin yanı, aziz milletimizin gönlüdür."

NE OLMUŞTU?

Yeni Anayasa çalışmaları hakkında konuşan Aydal, "Anayasa değişmezse, yurt dışına bir sebeple gider de oğlunu ya da damadını yardımcı olarak bırakırsa, Türkiye için bir başka zarar olur" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışına kaçabileceği iddiasında bulunmuştu.