Spor

Erick Pulgar: Sezon sonu İtalya'ya dönüyorum

Galatasaray'ın yeni transferi Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar GSTV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Erick Pulgar: Sezon sonu İtalya'ya dönüyorum
15-02-2022 14:26
Google News

Galatasaray'ın yeni transferi Erick Pulgar Gstv'de canlı yayında açıklamalarda bulundu. Melo'yu yakından tanıdığını ve saygı duyduğunu belirten Şili'li futbolcu ayrıca sezon sonu İtalya'ya döneceğini söyledi.

Erick Pulgar'ın açıklamaları:

Galatasaray'ın önemli bir takım olduğunu biliyordum. Daha önce duymuştum. Teklif geldiğinde Şili Milli Takımı'ndaydım. Temsilcim 'Galatasaray'da bir fırsat çıktı. İlgilenir misin? Çok güzel bir fırsat' dedi. Ben de 'Tabii ki ilgilenirim' dedim.

"Hemen adapte oldum"

Takıma hemen adapte oldum. Beni çok iyi karşıladı oyuncular. Güney Amerikalı oyuncular var Galatasaray'da, beni hemen aralarına aldılar ve anında Galatasaraylı yaptılar.

"Torrent ve ekibi bizi maçlara iyi hazırlıyor"

Domenec Torrent ve ekibi antrenmanlarda çok farklı, güzel bilgiler veriyor. Bizleri maça çok iyi hazırlıyorlar. Sahamıza ilk gittiğimde taraftarımızı görünce adrenalin hissettim.

"İlk hedefim 11 başlamak"

İlk 11 başlamak istiyorum, bu ilk hedefim. Benim belli özelliklerim var. Bu maçlarda özelliklerimi göstererek takımın eksikliklerini kapatabileceğimi, takımı daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum. Şu anda olduğumuz durumdan çıkmamıza yardımcı olacak özelliklerim var. Hızlıyım ve pozisyonel oynuyorum. Bu şekilde takıma yardımcı olabilirim.

"Melo saygı değer bir oyuncu"

Melo'yu tanıyorum. Sahada karakterini gösteren ve saygı değer bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Dışarda sakin bir insanım ve sahaya çıkınca farklı bir karaktere bürünüyorum. Galatasaray formasını giydikten sonra sahaya girince gerçekten farklı oluyorum.

"Sezon sonu dönüyorum"

İlk amacım Galatasaray'ı olduğu yerden yukarı taşımak. Mayıs'ta İtalya'ya dönmem gerekiyor. Galatasaray'da İstanbul'da neler yaptığıma bakıp geleceğimle ilgili sezon sonunda karar vereceğim.


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ