Spor

Eyüpspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 1. Lig Play-Off...

Haber 7 - TFF 1. Lig'de normal sezonu 6'ncı sırada tamamlayarak Play-Off bileti alan Eyüpspor, sezonu 3'üncü sırada bitiren Bandırmaspor ile sahaya çıkıyor. Peki, Eyüpspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbolseverler, bu karşılaşmanın ya

Eyüpspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 1. Lig Play-Off...
24-05-2022 21:10
Google News

TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı yaşanıyor. Sezonu 1 ve 2'nci sırada tamamlayan MKE Ankaragücü ile Ümraniyespor, doğrudan Süper Lig'e yükselirken; 3'üncü takım da Play-Off maçları sonucunda belli olacak. İlk etapta yarı final, devamında final müsabakası düzenlenecek. Bu karşılaşmalardan biri de Eyüpspor ile Bandırmaspor arasında cereyan ediyor. Peki, Eyüpspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TFF 1. Lig Play-Off yarı final karşılaşmasının yayın takvimi...

EYÜPSPOR BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Eyüpspor Bandırmaspor maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de oynanacak. Karşılaşma, İstanbul temsilcisinin evi Eyüp Stadı'nda düzenlenecek. Maç günü, kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Eyüpspor Bandırmaspor maçı ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Bunun dışında, beIN Sports HD1 ve beIN Sports Max 1 kanalında da şifreli maç yayını yapılacak. Bu üç adres haricinde, karşılaşmaya dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HAKEMLER

Erkan Özdamar

İsmail Şencan

Erdem Bayık

Gamze Durmuş Pakkan

Eyüpspor ile Bandırmaspor, İstanbul'daki ilk maçtan sonra bu kez ikinci randevu için sahaya inecek. TFF'nin resmi sitesinde yayınlanan takvime göre, iki takımın oynayacağı rövanş maçı 29 Mayıs Pazar günü saat 15.30'da oynanacak. Rövanş müsabakası, Bandırma 17 Eylül Stadı'nda düzenlenecek.