Spor

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle | TRT Spor internet yayını seyret Basketbol Süper Ligi

Haber 7 - Basketbol Süper Ligi Play-Off finalinde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, serinin ikinci maçına çıkıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Hatırla

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle | TRT Spor internet yayını seyret Basketbol Süper Ligi
09-06-2022 19:41
Google News

Basketbolda Türkiye'nin şampiyonunu belirleyecek Fenerbahçe Beko Anadolu Efes final serisi kaldığı yerden devam ediyor. Normal sezonda ligi 1 ve 2'nci sırada tamamlayan iki ekip, serinin ikinci maçında kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Bu temel yayın bilgisinin dışında karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığı da merak ediliyor. İşte, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçını şifresiz seyretme yöntemleri...

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Ülkemizdeki binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

MAÇ NE ZAMAN?

Günlerdir adeta iple çekilen Fenerbahçe Beko Anadolu Efes final serisinin ikinci karşılaşması, 9 Haziran Perşembe günü saat 20.30'da başlıyor. Bu karşılaşma, Sarı-Lacivertli ekibin evi Ülker Arena'da oynanıyor. Serinin üçüncü maçı da Anadolu Efes'in evi Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Final etabının uzaması halinde 4'üncü maç statü gereği yine Sinan Erdem'de, beşinci maç da Ülker Arena'da düzenlenecek.

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı

HAKEMLER

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçının hakemlerini duyurdu. Final serisinin ikinci etabında "Mehmet Keseratar, Erşan Kartal, Kaan Büyükçil" görevlendirildi. 

BİLETLER TÜKENDİ!

Fenerbahçe Yönetimi, Anadolu Efes'le oynadıkları ikinci karşılaşmanın biletlerini günler öncesinde PassoLig sistemi üzerinden satışa sunmuştu. Sarı-Lacivertli basketbol tutkunlarına yapılan satışlar saatler içerisinde tükendi. Bu akşam binlerce Fenerbahçeli Ülker Arena'da takımlarına destek oluyor.

Yarı final etabı tamamlanır tamamlanmaz finale yükselen iki takım Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes olmuştu. 7 Haziran Salı günü düzenlenen ilk maçta, Sırp Başantrenör Aleksandar Djordjevic'in çalıştırdığı Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın "2" Euroleague'li Anadolu Efes'ini 85-76'lık skorla geçti.

Fenerbahçe'de  Jan Vesely 17, Nando De Colo 13, Devin Booker 11 sayı bulurken; Anadolu Efes'te Rodrigue Beaubois 20 ve Elijah Bryant 13 sayıyla takımlarına katkı sağladı.