Spor

Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Itoudis açıklamalarda bulundu

Haber 7 - Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Dimitris Itoudis, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Itoudis açıklamalarda bulundu
21-06-2022 14:18
Google News

Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Dimitris Itoudis, kendisi için düzenlenen imza töreninde görüşlerini bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpte olduğu için şanslı olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan deneyimli başantrenör,  "Günaydın, merhaba. Onur duyuyorum. Çok şanslıyım ve görevimin farkındayım. Fenerbahçe'ye geldiğim için mutluyum ve Başkanımız Ali Koç'a teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum. Ben ve çalışma arkadaşlarım güzel bir tarihi devam ettirmek için çalışacağız. Başkanımızın da beklentilerini biliyorum, bunu karşılamak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

"Sarı mirasın devamını getireceğiz"

Fenerbahçe'nin efasene koçu Zeljko Obradovic ile olan ilişkisine değinen Itoudis, "İlişkiler tabii ki insani. Obradovic'le aynı zamanda aile dostuyuz. Andreas'la da yıllarca beraber çalıştık. Rekabet her zaman olacak. Sonuçta herkes kazanmak için oynuyor. Obradovic'le de ilk karşılaşmamız çok duygusaldı. Buradaki görevim çok net. Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağız. Sarı mirasın devamını getireceğiz. İki tane transfer yapıldı. 24 saat, 7 gün çalışacağız. Şu an artık resmi olarak buradayım. Oyuncuları tartışıyoruz, durumları inceliyorum. Tabloyu netleştirmek için zaman gerekiyor. Taraftarlar rahat uyuyabilir, Fenerbahçe çalışıyor. En güzel takımı kurmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerine yer verdi.

"Asıl önemli olan, kapalı kapılar ardında başarılı olmak"

Kendi mantalitesinden de bahseden 51 yaşındaki çalıştırıcı, "Benim temsil ettiğim bir şey var. Mutlaka düşebiliyoruz, başarısızlıklar oluyor. Önemli olan bunlarda dik durabilmek ve devam etmek. Kupa kaldırmak değil sadece başarılı olmak... Asıl önemli olan, kapalı kapılar ardında başarılı olmak. Örneğin Melih Mahmutoğlu antrenmanda belki 100 tane sayı kaçıracak ama siz maçta attığı 1 sayıyı göreceksiniz. Önemli olan doğru düşünce şekli ve fedakarlıklarla bunu götürmek. Mutlaka bu düşünce şekliyle devam etmemiz gerekiyor." şeklinde görüş bildirdi.