Spor

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı canlı izle | beIN Sports HD1

Haber 7 - Süper Lig'de Pazar gününün kapanış karşılaşması Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında oynanıyor. Bu müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Bu temel bilginin dışında, maçın ne zaman ve saat kaçta başladığı da ar

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı canlı izle | beIN Sports HD1
15-05-2022 18:24
Google News

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonu 37'nci haftasında Fenerbahçe, evinde Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nü ağırlıyor. Maç öncesi binlerce bilet satışı gerçekleştirilirken, Volkan Demirel'in Ülker Arena'ya yıllar sonra rakip takım teknik direktörü olarak gelmesi dikkate değer bir başka nokta. Bu müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Futbolseverler ise, karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığını araştırıyor. İşte, Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçını canlı izleme yöntemleri...

Fenerbahçe Fatih Karagümrük Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig 37. Hafta karşılaşmalarından Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri ve maçın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Luiz Gustavo, Fenerbahçe

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı, 15 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Karşılaşma öncesinde PassoLig sistemi üzerinden satışa sunulan 47 bin 834 biletin tamamı tükendi. Fenerbahçeliler, eski takım kaptanlarından Volkan Demirel'i ve Fatih Karagümrük'ü tıklım tıklım dolu tribünlerle ağırlıyor.

Hakemler

Halil Umut Meler

Ali Saygın Ögel

Kemal Yılmaz

Burak Şeker

Karşılaşmanın VAR ve AVAR hakemleri genellikle maç günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde paylaşılmaktadır.