Spor

Fenerbahçe Shkupi maçı canlı izle | HAZIRLIK MAÇI FBTV YouTube Katıl internet yayını

Haber 7 - Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la yeni sezonu açan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi ile oynuyor. Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki bu karşılaşma, ülkemizde FBTV kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, FBTV'nin

Fenerbahçe Shkupi maçı canlı izle | HAZIRLIK MAÇI FBTV YouTube Katıl internet yayını
22-06-2022 18:07
Google News

Bu sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan katılım sağlayacak Fenerbahçe, yeni dönemin ilk maçını Shkupi ile oynuyor. Bu karşılaşma, ülkemizde kulübün televizyon kanalı FBTV'de canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin YouTube kanalında da Katıl üyelerine özel yayın yapılıyor. Peki, Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sarı-Lacivertlilerin ilk hazırlık maçı internet üzerinden nasıl seyredilir? İşte, Fenerbahçe Shkupi maçını canlı izleme yöntemleri...

FENERBAHÇE SHKUPİ MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

"Sahne Bizim" sloganıyla yeni sezonu açan Fenerbahçe'nin Shkupi ile oynadığı hazırlık maçı, Türkiye'de FBTV kanalında canlı ve şifreli olarak seyredilebiliyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin YouTube kanalındaki Katıl üyeleri de müsabakayı izleyebiliyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

FBTV FREKANS BİLGİLERİ VE UYDU AYARI

Fenerbahçe'nin televizyon platformlarında şifreli yayın yapan kanalı FBTV'nin TÜRKSAT 3A frekans bilgileri şu şekildedir:

UYDU: Türksat 3A

FREKANS: 12729 MHZ

POLARİZASYON: Vertical (Dikey)

Symbol Rate: 30.000 Ksym/s

FEC: 2/3

Bu bilgiler sadece Türksat 3A yayını için geçerli olmakla birlikte ücretli uydular için gereksinimi bulunmamaktadır. FBTV'nin yer aldığı diğer uydular ve kanal numaraları şöyle:

Digitürk: 76

D-Smart: 83

KabloTV: 246

Turkcell TV: 74

Tivibu: 86

MAÇ NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe Shkupi hazırlık maçı, 22 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de başlıyor. Karşılaşma, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki futbol sahasında oynanıyor.