Spor

Fenerbahçe'de büyük revizyon! Hücum hattı komple değişiyor

Tüm Spor - Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de gelecek sezon birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. İşte gidecek oyuncular...

Fenerbahçe'de büyük revizyon! Hücum hattı komple değişiyor
11-05-2023 11:43
Google News

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 18 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Trabzonspor ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, gelecek sezonun kadro çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda birçok oyuncuyla yollar ayrılacak.

Pelkas, PAOK ile görüşüyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Hull City'ye kiraladığı Dimitris Pelkas, Championship'te sezonun sona ermesiyle İstanbul'a döndü.

Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi biten 29 yaşındaki oyuncu, PAOK ile anlaştı. 5 Ekim 2020'de F.Bahçe ile 3 yıllık kontrat imzalayan Pelkas'ın sözleşmesinde opsiyon maddesi de var ancak kullanılmayacak.



Hücum hattı komple değişiyor

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'de forvet bölgesi, yeni sezonda baştan aşağı yenilenecek. İşte transfer yaşanan tüm gelişmeler; Kanarya'dan 3 yıllık kontrat talep eden Enner Valencia, istediği yanıtı alamadı. Sarı-lacivertli yönetim, 33 yaşındaki oyuncusu için 1+1 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulundu.

Enner Valencia teklife sıcak bakmadı

Ekvadorlu forvet bu teklife sıcak bakmadı. 3 yıl, her sene için de 2.5 milyon Euro net maaş, toplamda 7.5 milyon Euro istedi.

Fenerbahçe yönetimi, Enner Valencia ile ortak yolda buluşamayınca Brezilya kulübü Internacional devreye girdi ve Valencia'nın istediği şartları kabul etti.



Ayrılacak bir diğer oyuncu Pedro

Valencia'nın ardından takımdan ayrılacak diğer isim Joao Pedro... Brezilya asıllı İtalyan oyuncu, bir türlü Türkiye'ye uyum sağlayamadı. Performansı eleştirilen Pedro, İtalya'ya geri dönmek istiyor.

Bu sezon ligde 18 maçta 4 gol atabilen Pedro'yu sarı-lacivertliler, 4.7 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı.

Kanarya, Pedro ile ilgilenen Genoa, Frosinone Calcio, Empoli ve Bologna gibi takımlardan, zarar edilmeyecek şekilde bonservis talebinde bulunacak.



Serdar Dursun'u isteyen çok

F.Bahçe'de istediği süreleri bulamayan Serdar Dursun'a Anadolu'dan birçok takım talip oldu. Deneyimli forvet, kulübede olduğu ve 4. santrfor konumuna düştüğü dönemde bile kendisini hep hazır tutmayı başardı.

30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki golcüye, Kayserispor ve Süper Lig'e yeni yükselen Samsunspor'un ilgisi bulunuyor.

Serdar'a yurt dışından da teklifler var. Fenerbahçe formasıyla 25 maça çıkan Serdar; 4 gol, 5 asistlik katkı sağladı.



King'in durumu belli değil

Sarı-lacivertlilerin İngiliz forveti Joshua King'in de sözleşmesi devam etmesine karşın durumu belirsizliğini koruyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ