Gündem

Fetih Vakfı ve İnegöllü hayırseverlerden Suriye’ye kış yardımı

Fetih İnsani Yardım Vakfı ve İnegöllü hayırseverler, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kış yardımları kapsamında Suriye’de yaşayan 6000 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık set yardımında bulundu.

Fetih Vakfı ve İnegöllü hayırseverlerden Suriye’ye kış yardımı
30-12-2022 19:55
Google News



Fetih Vakfı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘’Her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt içi ve yurt dışında olmak üzere kış yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dünyanın dört bir yanında savaş ve maddi imkansızlıklar nedeniyle birçok kardeşimiz kış mevsiminde yaşam mücadelesi veriyor. Kış mevsiminin zorlu şartlarıyla mücadele eden ülkelerin başında ise Suriye geliyor. Suriye halkı yaşanılan savaş ve iç karışıklıklar nedeniyle evlerini kaybederek güvenli ve sıcak olmayan çadır kentlerde veya sokaklarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Bizler de Fetih İnsani Yardım Vakfı olarak Suriye başta olmak üzere dünyanın genelinde barınma ve ısınma problemleri yaşayan ihtiyaç sahipleri için odun, kömür, soba, mont, bot, eldiven gibi temel malzemelerden oluşan kışlık yardımlar gerçekleştiriyoruz. Değerli bağışçılarımızın da destekleriyle bu yardımlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.’’



İnegöllü Hayırseverlerden Kış Yardımlarına Destek

Fetih Vakfının düzenli olarak gerçekleştirdiği kış yardımlarına İnegöllü hayırseverler de gönüllü olarak destek vererek Suriye’deki dağıtımlara katıldı. Kış yardımları kapsamında Fetih Vakfı ile birlikte 6000 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık set dağıtımında bulunan İnegöllü hayırseverler yetim kardeşlerimizi yalnız bırakmadı.
 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ