Spor

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle! GS Rize beIN Sports HD 1 Süper Lig

Süper Lig’in 27’nci haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşıyor. Galatasaray Çaykur Rizespor maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Taraftarın merak ettiği bir diğer konu da maçın yayın takvimi. Peki, GS Rize maçı ne zaman ve s

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle! GS Rize beIN Sports HD 1 Süper Lig
27-02-2022 18:53
Google News

Domenec Torrent’le ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta alan Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor’la karşılaşıyor. Galatasaray’ın Rizespor’la oynayacağı maç, Türkiye’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. İki takımı destekleyen futbol tutkunları maçın yayın programını da inceliyor. Peki, GS Rize maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Alınan son bilgilere göre, Sarı Kırmızılı ekibi bu müsabakada 35 bin 500’ün üzerinde seyirci NEF Stadyumu’nda destekleyecek. İki takımın saha dışı olaylarla sıkça gündeme gelmesi maçın heyecanını da bir hayli arttırmış durumda. Öte yandan, TFF’nin resmi internet sitesinde maçın hakemi olarak Ümit Öztürk’ün görevlendirildiği duyurulmuştu. Cimbom, Rize’ye karşı galibiyet alması durumunda orta sıralardaki yerini iyice güçlendirecek. İşte, Galatasaray Rize maçının 11’leri…

GALATASARAY: Pena, Omar, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Mostafa, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Emre

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık, Baiano, Holmen, Ponck, Eren, Phiri, Gedson Fernandes, Yusuf Sarı, Boldrin, Boyd, Pohjanpalo

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’la oynayacağı Süper Lig 27’nci hafta karşılaşması Türkiye’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak seyredilebilecek. Bunun dışında, yine beIN’in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Lakin internet yayını ile uydu yayını arasındaki 30-40 saniyelik fark olduğu unutulmamalı. Son olarak, GS Rize maçını TÜMSPOR’un Maç Merkezi sayfasından takip edebilir, karşılaşmaya dair tüm gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Tarihte Galatasaray Çaykur Rizespor Rekabeti

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki rekabet, 1979 yılına kadar uzanıyor. O dönem, Rize’de oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 1-0 kazanmasını bilmişti. Aradan geçen 43 yıllık zaman diliminde iki takım 46 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 26’sını Galatasaray kazanırken, 8’inde Rizespor galip geldi. 9 maçta da iki takım birbirine yenişemedi. 46 maçta Cimbom’un 101 golüne Rize 51 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son maç 3 Ekim 2021’de Rize’nin evinde oynandı ve Galatasaray o maçtan 3-2’lik skorla galibiyete uzanmıştı.

Galatasaray Rizespor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sezonun en merak edilen karşılaşmalarından biri olarak gösterilen Galatasaray Rizespor maçı 27 Şubat Pazar günü oynanacak. Müsabaka, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. NEF Stadyumu'ndaki mücadele esnasında, İstanbul'daki hava sıcaklığının 7 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor. Diğer taraftan, maçın hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

Galatasaray Rizespor maçı canlı izle

GS Rize Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

GS ile Çaykur Rizespor arasındaki müsabaka, Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Lakin, internet ile uydu yayını arasında 30-40 saniyelik fark olduğu es geçilmemeli. Bu iki adres dışında TÜMSPOR sayfasından maça dair tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ek olarak, Sarı Kırmızılı ekip; Rize ile oynayacakları müsabakanın biletlerini satışa sundu.

GS Rize beIN Sports HD 1

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu!

Aslan'ın Rize ile oynayacağı müsabakanın biletleri PassoLig sistemi üzerinden satılmaya başlandı. Şimdiye dek, 15 binin üzerinde satış gerçekleştirilirken; bilet fiyatları 25 TL'den 400 TL'ye kadar uzanıyor. İlaveten, stadyuma girişte saha görevlileri tarafından, seyirciye HES kodu sorgulaması yapılacak. 

Galatasaray Rizespor maç bilet fiyatları

Maçın Hakemleri Belli Oldu!

Ümit Öztürk

Erdinç Sezertam

Osman Gökhan Bilir

Emre Kargın

Alper Ulusoy (VAR)

Esat Sancaktar (AVAR)

Turgut Doman (AVAR)


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ