Spor

Galatasaray cephesinden Mourinho açıklaması!

Tüm Spor - Galatasaray derbide Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu dev maça dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray cephesinden Mourinho açıklaması!
23-09-2024 18:43
Google News

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi Torreira, Mertens ve Gabriel Sara'nın golleriyle 3-1 yendi. Sarı kırmızılılar 18 puanla liderliğini sürdürdü. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Ajansspor'a derbiye dair açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hatipoğlu: "Bizim için çok keyifli bir hafta sonuydu. Haftaya da bu keyifle başladık. Bence son yıllardaki en zevkli derbilerden biriydi. Gol pozisyonlarının bol olduğu güzel bir derbi maçı izledik. Okan Buruk hocamız bizi hep böyle rekorlara alıştırdı. Geçen sezon 14 maç üst üste kazanmıştık. Daha sonra 17 maçlık seri yakaladık. Bu defa seri sezon başına denk geldi. Umarım rekora gider ilk yarıdaki tüm maçları kazanarak gideriz diye ümit ediyoruz."

"Başkanımız derbi mücadelesinden önce endişelerini dile getirdi. Maç ilk yarı da çok hakemlik gitmedi. Sadece rakip takımın haftalardır yaptığı propagandanın getirdiği sonuç olarak bize karşı çok ciddi bir sarı kart kullanımı varken rakibe karşı az kullanıldı. Maçın kaderini etkileyecek hakemlik bir pozisyon olmadı. 3-0’dan sonraki penaltıya kadar."

"MHK’nin bu konuya çok dikkat etmesi lazım. Son yıllarda çok komik penaltılara şahit oluyoruz. 'Ceza sahası içerisindeki her temas penaltı mıdır?' Hakemlerin bunu çok iyi yorumlaması lazım. Futbolun ruhuna aykırı bir penaltı verdi bence hakem. Hiç kimsenin penaltıyı beklemediği bir anda hakem penaltı noktasını gösterdi. Herkes şaşkınlıkla birbirine baktı. Çok farklı bir skora gidecek bir maçın kaderini değiştirdi hakem."

"Geçtiğimiz sezonki Trabzonspor maçının ardından başkanımız, Atilla Karaoğlan'la ilgili açıklamalar yapmıştı. İsimlerden bağımsız olarak hakemlerden dürüst ve adil bir yönetim bekliyoruz. Burda önemli olan gördüklerini çalmaları. Bu sezon hakemlerden en azından geçmişte hatalarını yapmamalarını bekliyoruz. Başkanımız endişelerini dile getirmişti. Haksız olmadığı da ortaya çıktı."

"Fenerbahçe-Galatasaray derbileri dünyanın çok ilgisini çeken, milyonlarca insanın, tüm futbol dünyasının takip ettiği bir derbi. İşin içinde Mourinho olunca yabancı basının daha çok ilgisini çekti. Özellikle İtalya’da. Biliyorsunuz son Roma macerasından sonra ciddi eleştiriler aldı. Benzer şeyler Türkiye’de de olunca onlarda oldukça ilgiyle takip ediyorlar. Aslında Roma’da ki serüveninin bir benzerini Türkiye’de yaşıyor. Rakibe, hakemlere her türlü eleştirilerini dışarıya yöneltirken bence kendi takımıyla ilgili detayları kaçırıyor."

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray618+15
2Fenerbahçe613+9
3Beşiktaş513+7
4Samsunspor612+4
5Başakşehir FK510+4
6Eyüpspor69+3
7Konyaspor68-1
8Sivasspor68-1
9Antalyaspor68-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa66-2
12Alanyaspor66-3
13Bodrum FK66-4
14Trabzonspor440
15Çaykur Rizespor64-11
16Kayserispor43-1
17Gaziantep FK43-3
18Hatayspor62-6
19Adana Demirspor61-9
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ