Spor

Galatasaray'da iki transfer bitiyor! İmza aşamasına geldi

Tüm Spor - Okan Buruk’un da çok istediği Guela Doue’de son aşamaya gelirken, Wendel için ise geri sayıma geçti.

Galatasaray'da iki transfer bitiyor! İmza aşamasına geldi
20-07-2024 13:22
Google News

Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Galatasaray’da üst üste yaşanan olumlu gelişmeler yüzleri güldürdü.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk’un da çok istediği Guela Doue’de son aşamaya gelirken, Wendel için ise geri sayıma geçti.

OKAN BURUK'U RAHATLATTI

2 ve 8 numara problemini çözmek için çok stratejik davranan ama geç kalındığı için eleştirilere maruz kalan sarı-kırmızılılar son atakla kendine geldi. Transferdeki gelişmeler Okan Buruk’un keyfini yerine getirdi. Sağ bek listesindeki ilk isim olan Guela Doue’nin işinin bitirilmesi sarı-kırmızılı takımın patronunu rahatlattı.

OYUN SİSTEMİ İÇİN ÖNEMLİ

21 yaşındaki Fildişi Sahilli bekin oyun sisteminde çok önemli bir rol üstleneceği ve bu yüzden Okan Buruk’un Rennes’in genç futbolcusu için bugüne kadar çok ısrarcı olduğu belirtildi.

İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Galatasaray, Doue ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Fildişili futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan 1.2 milyon euro net maaş kazanacak. 21 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

ÖDENECEK RAKAM

Rennes ile 6 milyon bonservis + 2 milyon (bonuslar) olmak kaydıyla anlaşan Galatasaray, Guela Doue ile 1.2 milyon euro maaş anlaşmasında son imzaları bekliyor.

Galatasaray, Fildişi Sahilli sağ beki hafta sonu İstanbul'a getirip, pazartesi günü de kampa götürmeyi planlıyor.