Spor

Galatasaray Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS Rize VAR ve AVAR hakemleri...

Gedson Fernandes ve Oğulcan Çağlayan meseleleri yüzünden sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ile Rizespor, Süper Lig'de kozlarını paylaşıyor. NEF Stadyumu'nda oynanacak sezonun ikinci randevusu için Sarı Kırmızılı taraftar büyük ilgi gösteriyor. Peki, GS Rize maçı ne

Galatasaray Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS Rize VAR ve AVAR hakemleri...
27-02-2022 16:16
Google News

Süper Lig'in 27'nci haftasında, sezonun en merak edilen karşılaşmalarından biri Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. İki takımın, yaklaşık 2 yıldır devam eden Oğulcan Çağlayan meselesi nedeniyle karşı karşıya gelmesi gündeme oturmuştu. Ancak, son olarak Gedson Fernandes hamlesi gerilimin dozunu bir hayli arttırdı. Bu nedenle, iki ekip de bu müsabakaya ayrı önem veriyor. Peki, GS Rize maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde mücadelenin hakemleri paylaşıldı. Böylece, Galatasaray Rize maçına Ümit Öztürk atandı. İşte, GS Rizespor maçının muhtemel 11'leri...

Galatasaray Rizespor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sezonun en merak edilen karşılaşmalarından biri olarak gösterilen Galatasaray Rizespor maçı 27 Şubat Pazar günü oynanacak. Müsabaka, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. NEF Stadyumu'ndaki mücadele esnasında, İstanbul'daki hava sıcaklığının 7 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor. Diğer taraftan, maçın hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

Galatasaray Rizespor maçı ne zaman ve saat kaçta?

GS Rize Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

GS ile Çaykur Rizespor arasındaki müsabaka, Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Lakin, internet ile uydu yayını arasında 30-40 saniyelik fark olduğu es geçilmemeli. Bu iki adres dışında TÜMSPOR sayfasından maça dair tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ek olarak, Sarı Kırmızılı ekip; Rize ile oynayacakları müsabakanın biletlerini satışa sundu.

GS Rize maçı hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu!

Aslan'ın Rize ile oynayacağı müsabakanın biletleri PassoLig sistemi üzerinden satılmaya başlandı. Şimdiye dek, 15 binin üzerinde satış gerçekleştirilirken; bilet fiyatları 25 TL'den 400 TL'ye kadar uzanıyor. İlaveten, stadyuma girişte saha görevlileri tarafından, seyirciye HES kodu sorgulaması yapılacak. 

Galatasaray Rizespor maç bilet fiyatları

GS Rize Muhtemel 11'ler...

GALATASARAY: Pena, Patrick van Aanholt, Semih, Marcao, Omar, Berkan, Taylan, Kerem, Feghouli, Cicaldau, Gomis

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Holmen, Emirhan, Cemali, Gökhan Gönül, Gedson, Dabo, Boldrin, Bolaise, Yusuf Sarı, Pohjanpalo

Maçın Hakemleri Belli Oldu!

Ümit Öztürk

Erdinç Sezertam

Osman Gökhan Bilir

Emre Kargın

Alper Ulusoy (VAR)

Esat Sancaktar (AVAR)

Turgut Doman (AVAR)


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ