Spor

Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle | GS Sivas beIN Sports HD1 ve maçı şifresiz veren kanallar

Süper Lig'de 35'inci haftanın kapanış karşılaşması Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanıyor. Bu müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Binlerce taraftar ise, bu maçı şifresiz veren yabancı kanalları araştırıyor. Peki, GS Siva

Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle | GS Sivas beIN Sports HD1 ve maçı şifresiz veren kanallar
01-05-2022 19:53
Google News

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Galatasaray, evinde Sivasspor ile mücadele ediyor. Ligin son haftalarına girilirken art arda galibiyetler alan Sarı-Kırmızılılar'da hedef, sezonu bitirilebilecek en iyi yerde bitirme. Konuk takım Sivas'ta da benzer bir tablo söz konusu. Binlerce kişinin NEF Stadyumu'ndan seyrettiği, yüz binlerce kişinin de ekran başında olduğu Galatasaray Sivasspor maçı beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli izlenebiliyor. Futbol tutkunları ise, bu karşılaşmayı şifresiz veren yabancı kanalları araştırmaya başladı. Peki, GS Sivas maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, haftanın dikkat çeken müsabakasının yayın programı...

Süper Lig'de son haftalara doğru ilerlerken, Galatasaray; sezonun ilk randevusunda 1-0 mağlup olduğu Sivasspor ile karşılaşıyor. Bu maç, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayriyeten, beIN'in uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres haricinde, Galatasaray Sivasspor maçına dair son gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz. 

Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle beIN Sports HD1

CANLI ANLATIM: GALATASARAY SİVASSPOR (MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN)

Maçı Şifresiz Veren Yabancı Kanallar!

beIN Sports France 5 HD MAX

Futbol 1 Ukraine HD

Sport 1 Czech HD

Sport 1 Hungary HD

SuperSport ESPN 2 HD

Galatasaray Sivasspor maçını şifresiz veren yabancı kanallardan bazıları yerel çapta yayın yapıyor. Yani, yurt dışı kaynaklı seyir yapılamıyor. 

Müsabaka Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlıyor?

Süper Lig'de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından Galatasaray Sivasspor maçı, 1 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da oynanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ramazan ayı vesilesiyle karşılaşmaların saatlerinde güncellemeye gitmişti. 1 Mayıs da, Ramazan ayının son günü olması hasebiyle bu uygulama son olarak bu karşılaşmada uygulanıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren normal takvime geri dönülecek. 

GS Sivas şifresiz izle

Karşılaşmanın Hakem Kadrosu

Kadir Sağlam

Erdinç Sezertam

Mustafa Sönmez

Ozan Ergün

İki Takımın Eksik Futbolcuları

GALATASARAY: Marcao

SİVASSPOR: Mustapha Yatabare, Leke James

Galatasaray Sivasspor Maç İstatistikleri

Galatasaray ile Sivasspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi farklı kategorilerde toplam 36 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerin 20'sini Cimbom kazanırken, 9 müsabakada Yiğido kazanmasını bildi. 7 karşılaşmada da puanlar paylaşıldı. Aslan, 36 maçta rakibine 74 gol atarken, Sivasspor 49 gol atabildi. İki ekip arasındaki son maç, 13 Aralık'ta Sivas'ta oynandı ve Kırmızı-Beyazlılar 1-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.