Spor

Galatasaray transferde Süper Lig rekoru kırabilir

Tüm Spor - Galatasaray, Marcus Wendel'i 20-22 milyon Euro'ya bitirmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılılar bu ücreti öderse Süper Lig tarihinde bir futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli rekorunu kıracak.

Galatasaray transferde Süper Lig rekoru kırabilir
20-07-2024 20:37
Google News

Galatasaray'da 8 numara arayışı sona eriyor. Sarı kırmızılılar, Zenit'te forma giyen Brezilyalı futbolcu Marcus Wendel'in transferinde önemli aşama kaydetti.

Galatasaray, Scott Mctominay ve Emil Hojbjerg gibi isimlerin ardından son olarak Wendel'de karar kıldı.

Zenit 25 milyon Euro'ya düştü

TRT Spor'un haberine göre Galatasaray pazarlıklarda sona yaklaştı. 26 yaşındaki oyuncu için ilk olarak çok yüksek bir bonservis talep eden Rus ekibi, 25 milyon euroya kadar düştü.

Galatasaray'ın hedefi 20-22 milyon Euro'ya bitirmek

Galatasaray ise yaklaşık 20-22 milyon euroluk bir bedelle bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Oyuncuyla da el sıkışan sarı kırmızılıların, Wendel'e yaklaşık 4 milyon euro maaş ödeyeceği öğrenildi.

Brezilyalı futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. Galatasaray, bu transferi en kısa zamanda bitirerek oyuncuyu ikinci yurt dışı kampına yetiştirmek istiyor. 

Süper Lig rekoru yenilenecek

Galatasaray, Wendel'i 17.05 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli ile transfer ederse Süper Lig rekoru kırarak bir Türk kulübünün ödediği en yüksek bonservis olarak tarihe geçecek.

Bu rekor Porto'dan 17.05 milyon Euro'ya Jardel'i transfer eden Galatasaray'da bulunuyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ