Spor

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi! Osimhen İstanbul'a geldi

Tüm Spor - Galatasaray'ın geçici transferi için görüşmelere başladığı Nijeryalı santrfor Victor Osimhen, İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi! Osimhen İstanbul'a geldi
03-09-2024 04:37
Google News

Galatasaray, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'in transferini resmen açıkladı.

OSİMHEN KAP'A BİLDİRİLDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen'in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. pic.twitter.com/ojIVa6UGkJ

Galatasaray SK (@GalatasaraySK) September 2, 2024

OSİMHEN İSTANBUL'DA

Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılandı. Osimhen, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'le birlikte özel araçla alandan ayrıldı.

"ONLAR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Buraya geldiği için iyi hissettiğini belirten Oshimen, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Dries Mertens ile beraber oynayacağı hatırlatılan Nijeryalı oyuncu, "Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

OSİMHEN'DEN KULÜP TELEVİZYONUNA İLK AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın yeni yıldızı Victor Osimhen, kendisini taraftar için adayacağını söyledi.

İstanbul yolculuğu sırasında kulüp kanalına konuşan Nijeryalı yıldız, "Burası tanıdığım bir kulüp. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Harika bir taraftarı var. Ben de bu enerjiyi yaşamaya geldim. Buraya alışmamda Mertens'in çok destek olacağını biliyorum biliyorum." dedi.

Kendisi karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür eden Osimhem "Gecenin bu saatinde buraya gelen Galatasaray taraftarlarının sevgisini hissettim. Her maçta kendimi Galatasaray taraftarı için adayacağım. Her golde çığlıklar atmalarını, tezahürat etmelerini bekliyorum." diye konuştu.

Transferde önemli rol oynayan Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu da "Galatasaray’ın tüm futbolcuları tüm transferleri değerlidir ama galiba Osimhen tüm dünyada da Türkiye’de de büyük yankı uyandırdı, uyandırmaya devam edecek. Galatasaray formasıyla atacağı golleri heyecanla bekliyoruz. Ligimize, futbolumuza güzel bir fırsatla iyi bir katkı yaptığımızı düşünüyoruz. Sporseverler onu ligimizde keyifle izleyecek." ifadelerini kullandı.



REKORLAR KIRILACAK

Eğer 100 milyon € piyasa değerine sahip Victor Osimhen’in transferi gerçekleşirse, bu transfer birçok rekoru beraberinde getirecek. Osimhen, Süper Lig tarihinin en değerli oyuncusu olacak ve bu transferle birlikte Galatasaray, Süper Lig’in en değerli kadrosuna sahip kulüp unvanını elde edecek. Galatasaray’ın kadro değeri 288 milyon €’ya çıkacak.



KULÜBÜNE DAVA AÇMIŞTI

Victor Osimhen’in mevcut sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor. Napoli’nin sosyal medya kanalında geçtiğimiz sezon Osimhen hakkında yapılan bir videonun ardından oyuncu, bu duruma tepki göstererek kulübüne dava açmıştı. 



DÜNYANIN EN DEĞERLİ 4. GOLCÜSÜ

180 milyon euroluk değerleriyle Erling Haaaland ve Kylian Mbappe, dünyanın en değerli santrforları arasında ilk 2 sırada yer alıyor. Inter forması giyen Lautaro Martinez 110 milyon euroluk değeriyle 3, Osimhen ise 100 milyon euro ile 4. sırada.

 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray412+11
2Fenerbahçe410+9
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş39+6
5Eyüpspor48+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Göztepe46+2
9Samsunspor46+1
10Kasımpaşa450
11Antalyaspor44-4
12Çaykur Rizespor54-10
13Gaziantep FK33-1
14Bodrum FK53-5
15Trabzonspor220
16Alanyaspor42-5
17Kayserispor21-1
18Hatayspor41-5
19Adana Demirspor41-6
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ