Spor

Gecenin kahramanı Kerem attığı golleri o isme armağan etti

Tüm Spor - Kerem Aktürkoğlu, Milli Takım'ın İzlanda karşısında 3-1 kazandığı maçın ardından attığı üç golü ve galibiyeti değerlendirdi.

Gecenin kahramanı Kerem attığı golleri o isme armağan etti
10-09-2024 01:23
Google News

Uluslar Ligi’nde Türkiye, ikinci maçına İzlanda karşısında çıktı. İzmir Güsel Aksel Stadı'nda oynanan maçı 3-1 kazanan Milli Takım, 4 puana yükseldi. Kerem Aktürkoğlu bulduğu 3 golle galibiyetin en önemli ismi oldu. 

Maçın ardından, Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. 

Kerem Aktürkoğlu ise maçın ardından; "Taraftarımıza teşekkür ederiz. Milli Takımımıza yakışan bir atmosfer vardı. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. Biz de bir an önce B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız. 3 gol attım, çok mutluyum. Bu tek başına değil, takım arkadaşlarıma teşekkürler." sözlerini sarfetti. 

Benfica transferi için konuşan Kerem; "Benim için yeni bir yolculuk. İnanılmaz güzel anılar biriktirdim geride kalan 4 yılda. Onların desteğiyle buraya geldim. Herkesin emeği var. Sadece bu benim başarım değil. Yarın Portekiz'e uçacağım. İnşallah orada başarmak istediğim şeyleri yaparım. Her zaman taraftarların desteğini hissedeceğim." dedi. 

"Bugün attığım goller ona armağan olsun"

"Geçen hafta Abdulkadir kardeşimiz Galatasaray idmanımızı ziyaret etmişti. Benden rica etmişti, bugün attığım goller ona armağan olsun. Seni seviyorum.