Gündem

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek

Kavak Yelleri, Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Sen Çal Kapımı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergileyen Neslihan Yeldan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye katılıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek
31-01-2023 14:24
Google News

Show TV’nin büyük bir beğeniyle seyredilen yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye taze kan geliyor. Her Perşembe akşamı yayına giren ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye efsane bir isim katılıyor.

Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’

Senaristliğini ve proje tasarımını Gani Müjde’nin üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi ailesinin yeni üyesi Neslihan Yeldan oldu. 21 Temmuzdan beri yayınlanan ve Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki hikayesiyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Altan Dönmez’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle el sıkışan Neslihan Yeldan’ın yeni rolü belli oldu. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden sonra herhangi bir projede görünmeyen Neslihan Yeldan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de ‘Asuman’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ