Yaşam

Genç futbolcu kansere yenik düştü

Kocaeli'de Güneşspor Kulübünde forma giyen ve takımın kaptan olan 31 yaşındaki Mustafa Çelik, bir süredir tedavi gördüğü lenf kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Kocaeli spor camiası, bir süre önce yakalandığı lenf kanseri nedeniyle tedavi gören genç kaptanın ölüm habe

Genç futbolcu kansere yenik düştü
15-10-2023 17:47
Google News

Kocaeli spor camiası, bir süre önce yakalandığı lenf kanseri nedeniyle tedavi gören genç kaptanın ölüm haberi ile yasa boğuldu. Kocaeli Güneşsporlu Mustafa Çelik, rahatsızlanarak gittiği hastanede yapılan tetkikleri sonucu lenf kanserine yakalandığını öğrendi. Bir süre Kocaeli'de tedavi gördükten sonra, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç kaptan, daha sonra yoğun bakıma alındı. 10 gün önce entübe edilen Mustafa Çelik'ten acı haber bugün geldi. Çelik, hastanede fenalaşarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden futbolcu, toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya Serdivan'a götürüldü.

BAŞKAN PAYLAŞTI

Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Mustafa Çelik'in vefatı üzerine sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Güneşspor'umuzun çok önemli değerlerinden, kişiliği ve davranışları ile her zaman gençlerimize örnek olan kaptanımız Mustafa Çelik bu sabah maalesef Hakka teslim olmuştur. Ege Üniversitesi'nde tedavi gören güzel kardeşimiz bu sabah ruhunu teslim etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Sakarya'nın Aralık köyünde kaldırılacaktır. Mekânın cennet olsun canım kardeşim. Rabbim ruhuna ağırlık vermesin" dedi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ