Spor

Göztepe Beşiktaş maçı canlı izle | Süper Lig 37. Hafta

Haber 7 - Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Göztepe Spor Kulübü, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor?

Göztepe Beşiktaş maçı canlı izle | Süper Lig 37. Hafta
15-05-2022 15:40
Google News

Süper Lig'de adım adım sezon sonuna yaklaşılırken, küme düşmesi kesinleşen Göztepe Spor Kulübü; evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Bunun haricinde, iki takımın binlerce taraftarı karşılaşmanın yayın takvimini de araştırıyor. Peki, Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Göztepe Beşiktaş maçını seyretme yöntemleri...

Göztepe Beşiktaş Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig 37. Hafta karşılaşmalarından Göztepe Beşiktaş maçı, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayriyeten, beIN Connect uygulamasında da canlı maç yayını yapılıyor. Bu iki yöntem de ücretli abonelik kapsamında değerlendirilirken, karşılaşmanın canlı anlatımı TÜMSPOR sayfasında.

Michy Batshuayi, Beşiktaş

Maç Ne Zaman?

Göztepe Beşiktaş maçı, 15 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlıyor. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki karşılaşma öncesinde bilet satışları da gerçekleştirildi. Bunun haricinde, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 

Hakemler

Ümit Öztürk

Mehmet Emin Tuğral

Hakan Karabalcık

Murat Erdoğan

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri maç günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde duyurulmaktadır.