Spor

Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Süper Lig'in 37'nci haftasında Göztepe Spor Kulübü, evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Peki, Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Küme düşmesi kesinleşen Göztepe, Avrupa Kupaları iddiası zora giren Siyah-Beyazlı ekiple kozlarını paylaşac

Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
12-05-2022 20:09
Google News

Süper Lig'de sona doğru yaklaşılırken Göztepe Spor Kulübü, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Peki, Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İki takımın taraftarı maça dair yayın bilgilerini sorgularken; müsabakanın yayın takvimi de belli oldu. İşte, Göztepe Beşiktaş maçına dair son gelişmeler...

Göztepe Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunun 37. Hafta karşılaşmalarından Göztepe Beşiktaş maçı, 15 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Müsabaka, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

Michy Batshuayi, Beşiktaş

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Göztepe Beşiktaş maçı, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek müsabakaya dair güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 

Göztepe ile Beşiktaş Arasındaki Maçlar! Hangi Takım Daha Çok Kazandı?

İzmir temsilcisi Göztepe Spor Kulübü ile Beşiktaş, şimdiye dek 61 kez kozlarını paylaştı. Pazar günü oynanacak maç, iki takımın 62'nci randevusu olacak. Siyah-Beyazlılar, bu müsabakaların 33'ünde galip gelirken; Göztepe, 11 maçta kazanmasını bildi. İki ekip arasındaki 17 maçta da eşitlik bozulmadı. Beşiktaş, 61 karşılaşmada 99 kez fileleri havalandırırken, Göztepe, 58 golle karşılık verdi.