Spor

Göztepe'de gözler devir işlemlerine çevrildi!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin küme düşmesiyle birlikte tüm gözler kulübün devir teslim işlemlerine çevrildi.

Göztepe'de gözler devir işlemlerine çevrildi!
26-04-2022 11:09
Google News

Göztepe'de uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Mehmet Sepil, aynı zamanda kulübün hisselerinin çoğunluğunu da bulunduruyordu. Geçtiğimiz ay, başkanlık dahil tüm görevlerinden istifa ettiğini açıklayan Sepil, kulübün satışı için görüşmelere başladı.

Mehmet Sepil'in, Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'le tekrar görüşme yapacağı öğrenildi.

Göztepe'ye talip olduktan sonra iki kez İzmir'e gelen Ankersen, Gürsel Aksel Stadı'nı ve kulübün tesislerini ziyaret etmişti. Danimarkalı iş insanı, sezonun ikinci yarısında oynanan Altay derbisini de tribünden takip etmişti.

Devir işlemlerinin sürdüğü bu dönemde Rasmus Ankersen'in tekrar Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

3 FARKLI KULÜBÜN YÖNETİMİNDE

Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen, futbola olan ilgisi nedeniyle kurduğu spor yatırım fonu şirketiyle 3 farklı kulübün yönetiminde yer alıyor.

Danimarka'da FC Midtjylland, İngiltere'de Brendford ve Southampton kulüplerini yöneten Ankersen'in Göztepe için çok istekli olduğu kaydedildi.

Mehmet Sepil'in de gönlünün kulüp yönetme deneyimi çok yüksek olan Rasmus Ankersen'den yana olduğu ve tarafların sezon biter bitmez işlemleri resmileştirebileceği kaydedildi.

ABRAMOVICH İDDİA EDİLMİŞTİ

Mehmet Sepil, geçtiğimiz aylarda kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı.

Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme gelmişti. Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama gelmiş ve böyle bir anlaşmanın olmayacağı ifade edilmişti.