Spor

Haji Wright'tan flaş Galatasaray cevabı!

Tüm Spor - Antalyaspor'un yıldız futbolcularınından olan Haji Wright yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Geleceği ile ilgili yorumlar yaparken Galatasaray ve İnter'e transferinden bahsetti.

Haji Wright'tan flaş Galatasaray cevabı!
06-04-2023 11:27
Google News

Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Hajı Wright geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluş'un sorularını yanıtlayan Haji Wright, "Geleceğimi düşünmek durumundayım. Bugünkü performansımın yarını etkileyeceğini düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Yaz döneminde benim de kendime göre hedeflerim var." dedi.

Tek hedefinin Premier League'de oynamak olduğunu dile getiren Wright, "Umarım bir gün Premier League'de futbol oynama şansı bulurum" dedi.

Bir dönem Galatasaray ile anılan Wright, "Galatasaray çok büyük bir camia... Fantastik oyunculara sahip. Benim de böyle bir takımla transfer dedikodularım çıkıyorsa, bu benim doğru yolda olduğumu gösterir. Başka da bir şey söylemek istemiyorum" şeklinde konuştu.

ABD'li yıldız, Inter iddiaları için de "Tıpkı Galatasaray gibi büyük bir camia. Bu gibi kulüplerle söylentilerimin çıkması, benim için şereftir" ifadelerini kullandı.

LA Galaxy akademisinde futbola başlayan Haji Wright daha sonra New York Cosmos, Schalke 04, Sandhausen, VVV Venlo, SönderjyskE ve Antalyaspor'da oynadı. Akdeniz ekibi, ABD'li santrforun bonservisini sezon başında 1 milyon 880 bin euro bedelle aldı.

Güncel olarak 6 milyon değeri olan ABD'li futbolcu takımında düzenli olarak forma giyiyor. Bu sezon Antalyaspor ile oynadığı 20 maçta 13 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

Antalyaspor'lu forvet, Süper Lig'de attığı 12 gol ile gol krallığında Cenk Tosun ile birlikte 4. sırada yer alıyor. Hajı Wright'in takımıyla sözleşmesi 2025 yılında kadar devam edecek.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ