Politika

Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e: Çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in belediyelerinin kredilerinin onaylanmadığı iddiasına yanıt vererek, 'Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır' ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e: Çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır
27-07-2024 19:57
27-07-2024 20:05
Google News

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "İzmir’de, İstanbul’da kentsel dönüşüm için bulduğumuz yabancı kredileri dahi onaylamıyorlar. ‘Aman bunlar bir iş yaparsa, başarılı belediyelerle birinci parti oldular, bunu sürdürürlerse bizim için tehdit’ diyenler bu kredileri onaylamıyor." demecine sosyal medya hesabından cevap verdi.

İzmir’in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmamaktadır.
Sn. Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır.

Üstelik bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi’nde, Emrez Mahallesi’nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır.

Bununla da kalınmamış, “Örnek kentsel dönüşüm… pic.twitter.com/RrvIMSibIs

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) July 27, 2024

"2 MİLYAR LİRA BUHARLAŞMIŞTIR"

Dağ açıklamasında, "İzmir’in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmamaktadır. Sn. Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır. Üstelik bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi’nde, Emrez Mahallesi’nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır. Bununla da kalınmamış, 'Örnek kentsel dönüşüm projesi' diye sunulan sözde İzbeton kooperatif modelinden toplanan iki milyar lira, buharlaşmıştır.

"POPÜLİZMİ BIRAKIP HESABINI BELEDİYE BAŞKANINDAN İL BAŞKANINDAN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN SORMALIDIR"

CHP Genel Başkanı, popülizmi bırakıp evvela bu iki milyar liranın ve mağdur edilen hemşehrilerimizin hesabını, belediye başkanından, il başkanından ve milletvekillerinden sormalıdır." değerlendirmesinde bulundu.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ