Politika

Hamza Dağ'dan Soyer'in manipülasyonuna tepki: 'Laik Atak' çıkışı beyhude

Tunç Soyer, okullarda imamların ders vereceği ve İzmir'in pilot il seçildiği iddiasıyla ilgili, 'İzmir'den size şeyh çıkmaz' dedi. AK Partili Hamza Dağ, bu iddiaların doğru olmadığını ve 'Laik Atak' çıkışının beyhude olduğunu' söyledi.

Hamza Dağ'dan Soyer'in manipülasyonuna tepki: 'Laik Atak' çıkışı beyhude
19-09-2023 17:09
Google News

Son günlerde yaptığı çıkışlarla tepki çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ÇEDES projesi hakkında açıklama yaptı. Türkiye Cumhuriyeti'nin laik bir devlet olduğunu söyleyen Soyer, "okullarda değerler eğitiminin din görevlileri tarafından verileceği ve İzmir'in pilot il seçildiği" hakkındaki iddiayla ilgili de "İzmir'den size bir şeyh çıkmaz" dedi. 

"TUNÇ SOYER, BİLGİSİ OLMADIĞI PROJEYLE KAMUOYUNU MANİPÜLE EDİYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Soyer'in paylaşımına tepki gösterdi. Soyer'in LGBTİ'lilere "Emrinizdeyiz" dediğini hatırlatan Dağ, "Bugün değerler eğitimini içeren bir çalışmaya nefret diliyle karşı çıkıyor. Ayrıca projeye dair hiçbir bilgisi olmadan kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor" dedi. 

ÇEDES projesinin gönüllülük esasına bağlı ve tercihe dayalı ilerleyeceğini kaydeden Dağ, "imamların okullarda ders vereceği bilgisinin doğru olmadığını, İzmir'in de pilot il seçilmediğini" vurguladı. 

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Terörizm LGBTİ akımına “Emrinizdeyiz” diyen Sn. Tunç Soyer, bugün değerler eğitimini içeren bir çalışmaya nefret diliyle karşı çıkıyor. Ayrıca projeye dair hiçbir bilgisi olmadan kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor.

Tamamen gönüllülük esasına bağlı ve… https://t.co/yP6JaXzhkB

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) September 19, 2023

"LAİK ATAK' ÇIKIŞI BEYHUDE"

"Tunç Soyer'in beceriksiz belediye başkanlığı kariyerini gizlemek için 'Laik Atak' çıkışı yaptığını ve bu çıkışın beyhude olduğunu" ifade eden Dağ, bir de çağrıda bulundu: 

"Tekrar ediyoruz! İzmir sizden en temel hizmetleri yapmanızı bekliyor. Lütfen bunlara odaklanın."


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ