Spor

Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hakemler açıklandı!

Süper Lig'in 36'ncı haftasında Akdeniz temsilcilerinden Hatayspor, evinde şampiyon Trabzonspor'u ağırlıyor. Bu sebeple, iki takımın taraftar grupları Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda gibi temel soruları araştırıyor. Ayrıca, Türkiye Futbol Federas

Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hakemler açıklandı!
05-05-2022 17:16
Google News

Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken, tekrar üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Hatayspor, evinde Trabzonspor ile karşılaşıyor. Bu maçtan önce şampiyonluğunu garantileyen Bordo-Mavililerde keyifler bir hayli yüksek. İki takımın taraftar grubu ise, müsabakanın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Hatayspor Trabzonspor maçının hakemleri ve yayın takvimi...

Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman?

Hatayspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Süper Lig'in 10'uncu sırasındaki ekibi Hatayspor ile Trabzonspor arasındaki 36. Hafta karşılaşması, 6 Mayıs Cuma günü saat 20.00 itibariyle oynanacak. Ramazan ayının sona ermesi vesilesiyle maç saatlerinde önceki takvime geri dönüldü. Tıpkı, önceki haftalarda Cuma günleri oynanan akşam maçları gibi bu müsabaka da 20.00'ye alındı. Hatay, rakibini Yeni Hatay Stadyumu'nda ağırlayacak.

Hatayspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Hatayspor Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Hatayspor Trabzonspor maçı beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, yine beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu yayının da şifreli olduğunu tekrar etmekte fayda var. Bu iki adres dışında, Hatayspor Trabzonspor maçına dair gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz.

Karşılaşmanın Hakemleri Belli Oldu!

Volkan Bayarslan (Hakem)

Bilal Gölen (1. Yardımcı Hakem)

Furkan Ürün (2. Yardımcı Hakem)

Oğuzhan Çakır (Dördüncü Hakem)

Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor Trabzonspor maçının hakemlerini Perşembe günü itibariyle açıkladı. Cuma günü de VAR ve AVAR hakemleri belli olacak.