Politika

HÜDA PAR'lı Ramanlı'dan algı operasyonuna sert tepki: Hukuk önünde hesaplaşacağız

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bazı şiddet olaylarını partisiyle ilişkilendirmeye çalışanlarla hukuk önünde hesaplaşacaklarını söyledi.

HÜDA PAR'lı Ramanlı'dan algı operasyonuna sert tepki: Hukuk önünde hesaplaşacağız
18-07-2024 18:43
Google News

Ramanlı, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Gazze'deki soykırım suçuna katılan ve Türk vatandaşlığı bulunan çifte vatandaşların "mal varlıklarına el koyulmasına, vatandaşlıktan çıkarılmasına" ilişkin kanun tekliflerinin TBMM Genel Kurul gündemine alındığı anımsattı.

Milletvekillerinin inisiyatif almasını ve bu kanun teklifinin görüşülmesini isteyen Ramanlı, "Filistin'deki soykırıma TBMM'nin sessiz kalmadığını tüm dünyaya gösterelim." dedi.

Filistin'deki soykırım suçuna karışanların yargılanmasının önünün açılmasını istediklerini dile getiren Ramanlı, "Umuyor ve diliyoruz ki Meclis kapanmadan bu kanun teklifimiz oy birliği ile kabul edilir." diye konuştu.

Ramanlı, Diyarbakır'daki bazı şiddet olaylarının partisiyle ilişkilendirilmeye çalışıldığını belirterek, tepki göstedi.

Ramanlı, "Bazı şiddet olaylarını bizimle ilişkilendirmeye çalışanla her kim olursa hukuk önünde hesaplaşacağız. Tavrımız ve duruşumuz ilk günden beri belli olduğu halde bizi şiddetle ilintili göstermeye çalışanlar, bunu ifade edenler, ahlaktan da haysiyetten de nasipsizdirler." ifadesini kullandı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ