Spor

Hull City, Carlos Carvalhal ile anlaşmaya yakın

İngiltere'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City eski Beşiktaşlı teknik direktör Carlos Carvalhal ile görüşmelere başladı.

Hull City, Carlos Carvalhal ile anlaşmaya yakın
04-10-2022 09:38
Google News

İngiltere'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'de Shota Arveladze sonrası yeni menajerin belirlenmesine ilişkin süreç devam ediyor. Bölgenin yerel basın organları Sergen Yalçın'ın ismini öne çıkarmıştı ki son saatlerde bir başka eski Beşiktaşlı Carlos Carvalhal'ın ismi öne çıktı.

Hull City, 30 Eylül Cuma günü Luton Town maçı öncesi Shota Arveladze ile yollarını ayırmıştı. Sonrasında birçok isim gündeme gelse de Sergen Yalçın'ın ismi öne çıkarılmıştı. Takım sahibi Acun Ilıcalı da son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

'En iyi adayı bulmaya çalışıyoruz'

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, menajer arayışlarına ilişkin Hull Live'a konuştu. Görüşmelerin devam ettiğini belirten Ilıcalı, "Şu an birçok adayla temas halindeyiz. Sahip olduğumuz kadrodan en iyi verimi alabilecek en iyi adayı bulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Carvalhal ismi ön plana çıkıyor

Fanatik'in haberine göre Hull City, Carlos Carvalhal ile görüşme halinde. Bir aksilik yaşanmaması durumunda Carvalhal'ın resmi imzayı atarak Hull City'nin yeni menajeri olması bekleniyor. Portekizli hocanın Türkiye geçmişi olduğu gibi Championship tecrübesi de dikkat çekiyor. 

Beşiktaş ve Başakşehir'i çalıştırmıştı!

Carlos Carvalhal, 2011-12'de Türkiye'de Beşiktaş'ta görev alırken 2012-13 sezonunun ilk bölümünde 12 maç kadar o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da (Başakşehir) görev yaptı. 

Portekizli hoca, Başakşehir macerası sonrası ise İngiltere'de Sheffield Wednesday ve Swansea'de çalışmıştı. 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ