Politika

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Başkent Kulisi'nde

Haber 7 - Kanal7 ekranlarında bu hafta Başkent Kulisi programında Mehmet Acet'in konuğu İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Başkent Kulisi'nde
29-05-2022 14:12
Google News

Tevfik Göksu'nun açıklamalarından satır başları:

Ruhlarını kiralamış kesimler var, biz 1453'te başlayan bir zulümden değil, özgürden bahsediyoruz. 29 Mayıs programlarında rahmetli Erbakan hocanın olduğu dönemlerde hep sunuculuk yapardım. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne temel atılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladı fetih kutlamalarının orada gerçekleşmesi çok anlamıdır. Böyle bir organizasyonun içerisinde olmak ben de farklı bir haz oluşturdu.

Millet bahçesinin temelini atıyor olmak törenden de sorumlu olmak değildir. Fethin anlamı bir medeniyetin inşa edilmesidir. 

Dünyanın en büyük millet bahçelerinden birini yapıyoruz. Dünya standartlarında bir millet bahçesi olacak. 

Ne değişti de İBB Başkanı ve CHP Genel Başkanı ağaç için bağıranlar şimdi yeşile ve ağaca karşı oldular. Mesele işin nesnesi değil, öznesi. AK Parti bir proje ortaya koyuyor mu? Koyuyor, bunların bir projeleri var mı? Söyleyin Kılıçdaroğlu'nun mega projesi var mı hiç? 

Atatürk Havalimanı devam ediyor, aynı şekilde devam ediyor. Provokasyon yapıyorlar, havalimanının planı değiştikten sonra etrafındaki yapılar da değişecek diyorlar. Havalimanı devam ediyor ve ettiği için değişemez yapılar.