Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu harekete geçiyor! İşte yeni projeler

Tüm Spor - Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan seçimde, rakibi Mehmet Büyükekşi'yi 5 oyla geçerek başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu, sezona yeni değişikliklerle başlamayı planlıyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu harekete geçiyor! İşte yeni projeler
20-07-2024 11:03
Google News

Başkan Hacıosmanoğlu, kısa süre içinde kulüpleri rahatlatacak açıklamaları peş peşe yapmayı hedefliyor. İşte Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olmadan önce dile getirdiği bazı projeler:

1- HAKEMLERE İYİLEŞTİRME

Türk hakemlerle sezona başlanacak. Yabancı VAR hakem uygulaması kesinlikle düşünülmüyor. Hakemlerin ücretlerinde ise ciddi miktarda bir iyileştirme yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantılarda hakemlerin özgüvenlerini yerine getirmek için çalışmalara başvurulacak.

2- YABANCI KURALI

Mevcuttaki 12 yabancı kuralı değişecek. Bu değişiklik yapılmadan önce kulüplerin bu konudaki fikirleri alınacak. Sınırın kalkması bekleniyor. Yabancı oyunculara bazı kriterlerin de getirilmesi gündemde.

3- TARAFTARIN ARASINDA MAÇ

Dört büyükler arasında uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için çalışmalar yapılacak. TFF yönetiminden bazı isimlerin bu maçları deplasman tribününde taraftarla birlikte izlemesi planlanıyor.

4- DİSİPLİN TALİMATI DEĞİŞECEK

Başkanların açıklamalarından dolayı Disiplin Kurulu'nun verdiği para cezalarını içeren maddenin kaldırılması düşünülüyor. Bu konuda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ekibinin bazı çalışmalar yaptığı biliniyor.

5- SORUMLU YÖNETİCİ ATANACAK

Milli Takım Teknik Direktörü Montella ile devam edilecek. İtalyan çalıştırıcı ile bir görüşme yapılacak. Yönetim kurulunda yer alan Ceyhun Kazancı'nın milli takım konusunda bir görev alması bekleniyor. Kazancı'nın UEFA'dan sorumlu yönetici olma ihtimali de bulunuyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ