Spor

Icardi transferinde Galatasaray'a dişli rakip! Devreye girdiler

Tüm Spor - Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi için yurt dışından kötü haberler geliyor. Sarı kırmzılı takımda kiralık olarak forma giyen Arjantinli golcü için Boca Juniors devreye girdi.

Icardi transferinde Galatasaray'a dişli rakip! Devreye girdiler
03-05-2023 11:28
Google News

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin yeniden dikkatini çeken Mauro Icardi için İspanyol basınından bir iddia daha ortaya atıldı.

Haberde; Arjantin'in en büyük kulüplerinden biri olan Boca Juniors'ın yaz aylarında Icardi'yi kadrosuna katmak istediğinin altı çizildi.

Boca yönetiminin Edinson Cavani'yi transfer edememesinin taraftarlarda hayal kırıklığı yarattığına ve verilen yıldız transfer sözünün Icardi ile tutulacağına vurgu yapılan haberde şu ifadelere yer verildi:

"BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Haberin detayında şu ifadelere yer verildi:

"Görünüşe göre kadrosunu güçlendirmek isteyen G.Amerika temsilcisinin hedefindeki isim Icardi, şu anda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyiyor. Ancak Boca Juniors ona göz dikti. Boca, Edinson Cavani transferinde başarısız olduktan sonra bir atılıma geçti. Icardi, Boca Juniors'a büyük katkı sağlayacaktır. Arjantinli forvet, Avrupa'daki kariyerine son verirse, Jorge Almiron liderliğindeki takımın bir parçası olabilir."

G.SARAY DA PSG İLE MASADA

Taraftarın sevgilisi olan yıldız golcü için G.Saray da Fransız Paris St. Germain ile görüşmelerini sürdürüyor. Icardi, G.Saray'da kalmak istediğini açıklamıştı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ