Dünya

İran'dan son dakika ABD ve İsrail çıkışı: Sahtekarlık peşindeler...

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, ABD'yi Gazze'de ateşkes görüşmelerinde arabulucu değil, İsrail'e savaş silahları sağlayan bir 'suç ortağı' kabul ettiklerini söyleyerek, ABD ve İsrail'in sahtekarlık peşinde olduklarını belirtti.

İran'dan son dakika ABD ve İsrail çıkışı: Sahtekarlık peşindeler...
17-08-2024 00:18
Google News

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, X sosyal medya platformundan paylaştığı mesajında, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesine ilişkin bilgi verdi. Bakiri, Doha'daki ateşkes müzakereleri konusunda ABD ve İsrail'in sahtekarlık peşinde olduğunu söyledi.

'ABD İLE İSRAİL, MÜZAKERE MASASINDA SAHTEKARLIK GİRİŞİMİNDE'

İsrail'in Gazze'deki saldırılarının durdurulmasına yönelik Doha'da yapılan görüşmelerin gidişatı konusunda Katarlı Bakan ile görüş alışverişinde bulunduğunu aktaran Bakıri, "ABD ile İsrail'in müzakere masasındaki aldatma ve sahtekarlık girişimlerine dikkat çektiğini" ifade etti.

'ABD, İSRAİL'İN SUÇ ORTAĞI'

Bakıri, ABD'yi Gazze'de ateşkes görüşmelerinde arabulucu değil, İsrail'e savaş silahları sağlayan bir suç ortağı kabul ettiklerini belirterek, Tel Aviv'i Gazze'deki saldırılarını durdurmaya zorlayacak şekilde tüm imkanların kullanılması gerektiğini kaydetti.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ