Ekonomi

İslam Memiş uyardı: Altın fiyatlarındaki balon bugün patlıyor

Altın fiyatları için son dakika uyarısı geldi... Rusya-Ukrayna gerilimi ile piyasalarda manipülasyon yapıldığı konusunda sürekli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından "Ons fiyatlarındaki balon bugünden itibaren patlayacak." dedi

İslam Memiş uyardı: Altın fiyatlarındaki balon bugün patlıyor
18-02-2022 13:40
Google News

Rusya-Ukrayna krizinde savaşın giderek sık dillendirilmesi ve özellikle ABD'nin sürekli olarak Rusya'nın Ukrayna'ya girebileceğini söylemesi üzerine piyasalarda sert hareketlilik yaşandı.

Ukrayna Rusya savaşı gerilimi gölgesinde yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altın değer artışı yaşandı. ONS tarafında 1900 dolar seviyelerinin üzeri görülürken yurtiçi piyasalarda Gram altın/TL'de 830 TL seviyelerine çıktı.

Rusya-Ukrayna gerilimi üzerinden manipülasyon yapıldığına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde "Manipülasyon yapıyorlar. Enflasyon ile fakirleştirdikleri toplumu, manipülasyon yaparak elinden varlıkları alıyorlar. Umarım neden yüzde 75’i aldığımızı, neden sepet yaptığımızı anlamışsınızdır. Manipülasyon var. Net." uyarısında bulunuştu.

FİYATLARDAKİ BALON PATLAYACAK

Bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan İslam Memiş, "Ons fiyatlarındaki balon bugünden itibaren patlayacak." dedi.


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ