Spor

İsmail Kartal: Bazı şeyler sizin elinizde değil!

Haber 7 - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bazı şeyler sizin elinizde değil, sakatlar ve cezalılar var. Rakip tam kadro gelmiş" dedi.

İsmail Kartal: Bazı şeyler sizin elinizde değil!
15-05-2022 22:29
Google News

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir gol atsak, kazanabilirdik"

"İkinci yarı son 13 maç, 10 galibiyet, 3 beraberlik. Bugün de kazanmak için çıktık. İlk devre fazla istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı tempoyu artırdık, pozisyon bulduk. Bir gol atsak, kazanabilirdik."

"Rakibin 3 puan ve 9 averaj önündeyiz"

"Bir puan aldık, rakibin 3 puan ve 9 averaj önündeyiz. Bugün ligin ikincisiyiz. Matematiksel olmasa da ikinci gibiyiz. İnşallah gelecek hafta alacağımız puan, puanlarla ligi ikinci bitireceğiz. Her maçı kazanmak isteriz ama bazen de kazanamamayı bilirsiniz"

"Bazı şeyler sizin elinizde değil"

"Elimizdeki kadro belli, bu kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bazen maç maçı tutmayabilir. Bazı şeyler sizin elinizde değil, sakatlar ve cezalılar var. Rakip tam kadro gelmiş, formda bir takım. Kazanmayı çok istesek de berabere kaldık."

"Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz"

"Her şeye rağmen kazanmaya daha yakın yine bizdik. 1 puan aldık, bu da yeterli. Ligi ikinci bitireceğimizi düşünüyorum bizim için önemli çünkü Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Buraya gelen herkese ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim."