Spor

İspanya'da Arda Güler gündemi! Formasını kaptırabilir...

Tüm Spor - İlk 11'de çıktığı Real Valladolid maçında iyi oyunuyla beğenilen ancak gol-asist katkısı veremeyen Arda Güler'in formasını Brahim Diaz'a kaptırabileceği iddia edildi.

İspanya'da Arda Güler gündemi! Formasını kaptırabilir...
27-08-2024 22:33
Google News

La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid, sahasında Real Valladolid'i 3-0'lık skorla mağlup etti. Bellingham'ın yokluğunda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, özellikle 2. yarı etkili bir oyun sahaya koydu. Ancak İspanyol basınında milli futbolcunun formasının tehlikede olduğu belirtildi.

Karşılaşmada 69 dakika sahada kalan Arda Güler özellikle 2. yarı etkili bir oyun ortaya koydu. Takım arkadaşlarını gole yaklaştıran Arda Güler, kendisi de yarattığı bazı fırsatları gole çevirmeye çok yaklaştı. 69. dakikada Arda Güler'in yerine oyuna dahil olan Brahim Diaz ise maça adeta damga vurdu.



Diaz, kalan dakikalarda 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi. Brahim Diaz'ın bu performansı sonrası ise Arda Güler ya da Endrick'in formasının tehlikeye girdiği belirtildi. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Diaz'ı bu performanstan sonra ilk 11 için görmezden gelemeyeceği vurgulandı. Bu sebeple Arda Güler ve Endrick'in her dakikayı iyi değerlendirmesi gerektiği ifade edildi.



Diaz'ın performansı sonrası Carlo Ancelotti'nin, sakatlığı nedeniyle Bellingham'ın sahalardan uzak kalacağı dönemde ilk 11 tercihinde Arda Güler'e yer vermeye devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ