Gündem

İsrailli bakan Katz'ın skandal paylaşımına sert tepkiler! 'Buraya bak, katil ruh hastası&#

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili skandal paylaşımıyla gündeme gelen İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi.

İsrailli bakan Katz'ın skandal paylaşımına sert tepkiler! 'Buraya bak, katil ruh hastası&#
02-08-2024 22:12
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'ölümle' tehdit eden terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bugün de skandal bir paylaşım yaptı.

Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' diyen Katz, Türkiye'nin İsrail'e uyguladığı ticari ambargodan rahatsız olup, "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik yeteneklere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını zedeliyor." ifadelerini kullandı.

KATZ, İMAMOĞLU'NU DA ETİKETLEDİ

Katz, paylaşımının devamında İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 'her şey çok güzel olacak' ifadelerine atıfta bulunup, "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." diyerek İmamoğlu'nu etiketledi.

.@RTErdogan, tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor.

Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor… pic.twitter.com/LFYbTqaPRc

— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) August 2, 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili skandal paylaşımıyla gündeme gelen İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi.

ALTUN'DAN SERT TEPKİ GELDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, "Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak." ifadelerini kullandı.

Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın X sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

Buraya bak, katil ruh hastası!

Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz.

Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın… https://t.co/xx0Kf5As2q

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) August 2, 2024

"BURAYA BAK, KATİL RUH HASTASI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, şunları kaydetti:

"Buraya bak, katil ruh hastası. Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak."

Israel Katz’ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir.

Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik…

Hakan Fidan (@HakanFidan) August 2, 2024

FİDAN: TAM BİR HASTALIK HALİDİR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, "Israel Katz’ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir. Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir."

İsrailli bakanın hadsizlikleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan, her daim milletinin gönlündedir. 22 yıldır süregelen AK Parti iktidarları ülkemizi her alanda ileriye taşımış ve taşımaya devam etmektedir.

Çocukları, kadınları, yaşlıları acımasızsa katleden bir…

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 2, 2024

YERLİKAYA: TÜRKİYE'YE MESAJ VERMEYE KALKMAK SİZİN HADDİNİZE DEĞİLDİR

İsrailli bakanın hadsizliklerinin devam ettiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her daim milletinin gönlündedir. 22 yıldır süregelen AK Parti iktidarları ülkemizi her alanda ileriye taşımış ve taşımaya devam etmektedir" dedi.

Yerlikaya, "Çocukları, kadınları, yaşlıları acımasızsa katleden bir hükümetin mensubu olarak Türkiye’ye mesaj vermeye kalkmak sizin haddinize değildir. Biz mazlumların, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ