Gündem

İstanbul'da düğünde terör örgütü propagandası yapan kişiler gözaltına alındı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde terör örgütü PKK'nın propagandası yapan kişileri yakalamak üzere 24 adrese baskın düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 13 kişi yakalanarak TEM Şubeye götürüldü.

İstanbul'da düğünde terör örgütü propagandası yapan kişiler gözaltına alındı
27-07-2024 13:47
Google News

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Mersin'de PKK yandaşları örgütsel içerikli şarkı eşliğinde halay çekmiş ve güvenlik güçleri tarafından yakalanmıştı.

Mersin'de skandal görüntüler! Bakan Yerlikaya açıkladı: YakalandılarMersin'de skandal görüntüler! Bakan Yerlikaya açıkladı: Yakalandılar

Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepkiSon ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki

DÜĞÜNDE SKANDAL İFADELERDE HALAY ÇEKTİLER

Mersin'in ardındaki önceki gün bazı PKK yandaşları, İstanbul'da bir düğünde bölücü örgüt lehine ifadeler içeren şarkı eşliğinde halay çekmiş, trafik bir kadın ise sözde PKK marşı dinlerken, bir grup da halayda Öcalan ve PKK yanlısı propaganda yapmıştı.

24 ADRESE BASKIN

Söz konusu şarkılar eşliğinde halay çeken, şarkı söyleyen ve PKK propagandası yapan kişilere yönelik soruşturma başlatıldı.

Terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atan 3 kişi yakalandıTerör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atan 3 kişi yakalandı

Düğünde PKK propagandası: 6 kişi gözaltına alındıDüğünde PKK propagandası: 6 kişi gözaltına alındı

Yürütülen soruşturma çerçevesinde harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM ekipleri, söz konusu olayların faillerini tek tek tespit etti. Adresleri belirlendikten sonra bu sabah erken saatlerde 7 ayrı ilçede 24 adrese peş peşe baskın düzenlendi.

13 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Örgütü övücü/destekleyici şarkılar eşliğinde terör örgütü propagandası yapan 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda, örgüt yandaşlarına ait dijital materyallere ve silaha el konuldu, zanlılar sorgulanmak üzere TEM Şubeye götürüldü.

Şüpheliler ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ