Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Edip Semih YALÇIN;

Siyasette ve medyada mevzilenmiş bir sürü MHP muarızı, şu sıralar hep bir ağızdan, koro hâlinde çemkiriyor; yargısız infaz, haysiyet cellatlığı yapıyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Edip Semih YALÇIN;
27-07-2024 21:35
27-07-2024 21:40
İSTANBUL
Google News

"ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ." DEMEK, NE ZAMAN HEDEF GÖSTERMEK MANASINA GELİYOR?

Siyasette ve medyada mevzilenmiş bir sürü MHP muarızı, şu sıralar hep bir ağızdan, koro hâlinde çemkiriyor; yargısız infaz, haysiyet cellatlığı yapıyor. Elbette bizim de elimiz armut toplamayacak. Haklılığımızı kararlılıkla, sebatla savunacağız.

- Muarızlarımız MHP yöneticilerini Ülkü Ocaklarını hedef gösterecek; ellerinde delil, yeterli bilgi olmadan kendilerini mahkeme yerine koyup bizi yargılayacaklar; sonra bunu meşru ve demokratik bir hak olarak görecekler. Biz de buna seyirci kalacağız öyle mi?

- Gazeteciler Cemiyetleri birer açıklama yapıp meslektaşlarının hedef gösterilmesinden şikâyet etmiş. Peki, malum 154 kişi kimleri hedef gösteriyor? "Adalet önünde hesaplaşacağız." demek, ne zaman hedef göstermek manasına geliyor? Cürmümeşhut hâlinde yakalandınız değil mi?

- Ya yazar ve gazeteci müsveddesi Taha Akyol'a ne demeli? 12 Eylül 1980 sonrasında sıkıyı görünce kuyruğu kıstırıp kaçtığı günden beri, bir MHP düşmanlığıdır, sürdürüp gidiyor. Besbelli, içinde kuyruk acısı kalmış biçarenin... Taha Efendi, sen Sayın Genel Başkanımızın 154 MHP muarızıyla ilgili objektif ve gayet mantıklı açıklamalarını hangi uzvunla dinledin de anlamakta güçlük çekiyorsun? “Hukuk önünde hesaplaşacağız." Sözünü idrak edemiyorsun.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ