Gündem

İstanbul'da yoğun kar: Seferler yapılamadı, trafik kazaları oldu

İstanbul'da yoğun kar yağışı devam ederken kentte birçok otobüs seferi yapılamadı, güzergahlar değiştirildi. Bazı noktalarda ise zincirleme trafik kazaları meydana geldi.

İstanbul'da yoğun kar: Seferler yapılamadı, trafik kazaları oldu
13-03-2022 14:30
Google News

İstanbul'da günlerdir devam eden kar yağışı dün etkisini artırdı. Aniden başlayan yağış nedeniyle bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi, sürücüler zor anlar yaşadı. 

İşte bugün İstanbul'da yaşanan gelişmeler:

ÜMRANİYE'DE İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI

Ümraniye'de buzlanan sokakta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce park halindeki otomobile, daha sonra da aydınlatma direğine çaparak kaza yaptı.

İstanbul’da kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştüİstanbul’da kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştü

Avcılar'dan sonra İstanbul Boğazı'nda kaydıAvcılar'dan sonra İstanbul Boğazı'nda kaydı

Yollar kapandı, yüzlerce vatandaş metrobüs duraklarında mahsur kaldıYollar kapandı, yüzlerce vatandaş metrobüs duraklarında mahsur kaldı

İSTANBULLULAR OTOBÜS BULAMADI 

İstanbul'da gece boyunca etkili olan kar yağışı, sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor. Birçok noktada İETT'nin seferleri iptal edildi, bazı hatlarda da güzergah değiştirildi.

AMBULANSIN DA KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde yokuş yukarı çıkamayan ambulans yolda kaldı. Bu sırada yokuştan aşağı inmeye çalışan taksi ambulansa çarptı. Ambulans da çarpmanın etkisiyle arkada duran otomobile çarptı. Zincirleme kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.