Spor

İtalyan basınından Icardi için flaş takas iddiası!

Tüm Spor - Galatasaray'da kalmak isteyen Icardi'ye ilgi devam ediyor. Calciomercatoweb'in haberine göre; PSG ve Milan, Icardi-Leao takasını gerçekleştirebilir.

İtalyan basınından Icardi için flaş takas iddiası!
09-04-2023 11:02
Google News

Aslan'ın sezon başında Fransa ekibi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı taraftarların da sevgisini kazanan Icardi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Paris Saint-Germain'de mutlu olmadığını vurgulayarak, "Paris'te dünyanın en iyileriyle beraberdim ama hiçbir şey hissetmiyordum. Burada kalmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 30 yaşındaki başarılı futbolcunun bu açıklaması, İtalya ekiplerinin ondan vazgeçmesini sağlamadı. Milan, Roma ve Juventus, Arjantinli'yi istiyor.

PSG TAKAS DÜŞÜNEBİLİR

İtalya basınından 'Calciomercatoweb'in haberine göre; Milan, Icardi için en öne çıkan kulüplerden biri. Yaz transfer döneminde işler kızışacak. Milan'ın ısrarlı olduğu belirtilen haberde şu ifadelere yer verildi: "G.Saray, onu çok iyi karşıladı. Sarı-Kırmızılılar, Zaniolo'yu da kadrosuna kattı. Icardi, gelecek sezon da Galatasaray formasını giymek için istekli olduğunu şimdiden ortaya koydu. PSG ise Milan'ın yıldızı Rafel Leao'yu istiyor. PSG, Mauro Icardi'yi isteyen Milan'dan Rafael Leao'yu talep edebilir. Paris Saint-Germain, Leao için Icardi'yi seve seve feda edebilir. Fakat Icardi, çoktan seçimini yaptı. O da Galatasaray."

ÇİZME HAYALİ GERÇEKLEŞEBİLİR

Fransa basını ise Icardi'nin hala İtalya'ya dönmek için istekli olduğunu ve bu hayalini gerçekleştirebileceğini yazdı. 'Footmercato' adlı sitede yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı: "G.Saray, Icardi için PSG'nin kapısını çalacak. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli için en az 15 milyon euroyu gözden çıkardı. 2024'ün Haziran ayına kadar PSG ile sözleşmesi bulunan Icardi ise kendisine İtalya'dan gelen transfer tekliflerini değerlendirebilir. Arjantinli, Türkiye'de kalmak istediğini söylese de İtalya'ya dönme fırsatı da bulabilir." Öte yandan Galatasaray, Süper Lig'de şampiyon olunması halinde Icardi için gereken fedakarlığı yapacak.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ