Gündem

İZMİR KONYALILAR FEDERASYONUNDA YENİ BAŞKAN CELAL KURŞUN"

Geçtiğimiz ay vefat eden Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak’ın yerine Celal Kurşun seçildi.

İZMİR KONYALILAR FEDERASYONUNDA YENİ BAŞKAN CELAL KURŞUN"
11-08-2024 19:11
11-08-2024 19:19
İZMİR
Google News

İZMİR KONYALILAR FEDERASYONUNDA YENİ BAŞKAN CELAL KURŞUN

Geçtiğimiz ay vefat eden Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak’ın yerine Celal Kurşun seçildi. Başgöze Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde yapılan seçimde oy birliği ile göreve gelen yeni başkan Kurşun;

HERŞEY ÜLKEMİZ VE KONYALILAR İÇİN

“Konya hemşehri sivil toplum kuruluşlarında ve siyaset dünyasında uzun yıllar önemli görevler üstlenen iş insanı Yusuf Devebacak’ın ani ölümü, her ne kadar hemşehrilerimizi üzmüş olsa da, (Allah rahmet eylesin) Konyalılar bayrağı kaldığı yerden alarak başkanın hatırasına, yaptığı ve yapamadığı tüm sosyal sorumluluk projelerine sahip çıkmışlardır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu şu günlerde, öncelikli hedefimiz ülkemizin neresinde yaşarsa yaşasın tüm Konyalılar arasında birlik ve beraberliği sağlamak olacaktır. Milli kimliğimizi korumak adına, atalarımızın bizlere bıraktığı mirası gelecek nesillere taşıyabilmek, Konyalıların örf ve adetlerini, gelenek ve göreneklerini genç nesillere aktarmak olacaktır. Zaten bunlar sivil toplumların asıl görevidir. Her şey ülkemiz ve Konyalılar için” Diyerek önemli açıklamalarda bulunmuştur.

CELAL KURŞUN KİMDİR?

1969 yılında Konya’nın şirin ilçesi Beyşehir’de doğan Konyalılar Federasyonu başkanı uzun yıllardır İzmir’de yaşamakta olup, kendini erken yaşlarda sanayi ve ticaretin içinde bulmuştur. Celsa Metal Plastik’in kurucusu ve sahibidir. Üç dönem İzmir Konyalılar Vakfı’nda görev almış, halen ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği) yönetimindedir. Birçok sivil toplum kuruluşunda ve hemşehri derneklerinde yöneticilik yapmıştır. Evli ve bir kız çocuğu sahibidir.

İzmir Konyalılar Federasyonu Medya Uygulamaları Adına;

Bayram ÇAN

#ESHAHABER.COM.TR


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ